Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΠιστή παραλίγο να βάλει φωτιά σε παρεκκλήσι ανάβοντας 58 κεριά

Πιστή παραλίγο να βάλει φωτιά σε παρεκκλήσι ανάβοντας 58 κεριά

Παραλίγο να προκαλέσει πυρκαγιά σε ένα μικρό παρεκκλήσι της Λάρισας, μία πιστή, η οποία άναψε  όχι ένα, ούτε δύο… αλλά 58 κεριά!Η κυρία πήγε στο παρεκκλήσι προ ημερών για να ανάψει κερί και να προσευχηθεί. Τα λεπτά όμως περνούσαν και δεν έβγαινε από αυτό, με αποτέλεσμα άλλος πιστός που περίμενε υπομονετικά να αρχίσει να ανησυχεί. Τελικά λίγο μετά η πιστή εξήλθε του παρεκκλησιού, για να εισέλθει σε αυτό ο άντρας που περίμενε απ’ έξω, όπως μεταδίδει το onlarissa.gr, επικαλούμενο αφήγηση του ιερέα.

Προς μεγάλη του έκπληξη, ο πιστός διαπίστωσε πως η γυναίκα έμεινε για τόση ώρα μέσα στο χώρο του παρεκκλησιού γιατί ήθελε να ανάψει  58 κεριά που είχαν κυριολεκτικά γεμίσει το μανουάλι.

«Θα είχαμε πάρει φωτιά»

Η φλόγα δε, που εξέπεμπαν όλα τα κεριά μαζί ήταν τέτοια που η ατμόσφαιρα μέσα σε έναν αρκετά μικρό χώρο είχε γίνε αποπνικτική. Ευτυχώς όμως, ο άντρας άρχισε να σβήνει για να αποφευχθούν τα χειρότερα!

«Έλεος! Ανάψτε ένα κεράκι, αρκεί για όλους! Θα πάρουμε φωτιά! Ούτε εμείς, ούτε οι επίτροποι μπορούν να φρουρούν την εκκλησία 24 ώρες το εικοσιτετράωρο» ήταν τα λόγια του ιερέα προς τους πιστούς, που εκτίμησε πως «αν δεν ήταν αυτός ο άνθρωπος να αντιληφθεί το τι συνέβη σε έναν τόσο μικρό χώρο, θα είχαμε πάρει φωτιά»!

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα