Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΠήγε την κόρη της στον παιδικό σταθμό και δεν γύρισε ποτέ να...

Πήγε την κόρη της στον παιδικό σταθμό και δεν γύρισε ποτέ να την πάρει

Στον βρεφονηπιακό σταθμό άφησε την περασμένη Πέμπτη το μόλις 2 ετών κοριτσάκι της 37χρονη μητέρα

από την Ερυθραία, δεν επέστρεψε να το πάρει και το αναζήτησε τη Δευτέρα το πρωί!

Το παιδί με εντολή εισαγγελέα είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο Παίδων. Σύμφωνα με πληροφορίες του Vradini.gr, η 37χρονη μητέρα πήγε το κοριτσάκι της στον βρεφονηπιακό σταθμό στην οδό Θεμιστοκλέους στα Εξάρχεια το πρωί της Πέμπτης, όπως συνήθιζε κάθε μέρα, αλλά το απόγευμα δεν εμφανίστηκε ούτε η ίδια ούτε κάποιο συγγενικό της πρόσωπο για να παραλάβει το παιδί.

Οι υπεύθυνοι του σταθμού τηλεφωνούσαν στη μητέρα και σε έναν ξάδελφό της, που παραλάμβανε μερικές φορές το κοριτσάκι, αλλά έδειχναν πως είχαν βάλει φραγή στις εισερχόμενες κλήσεις. Αμέσως ενημέρωσαν την αστυνομία για την εγκατάλειψη της μικρής και συνοδεία παιδαγωγού μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ασφάλειας Εξαρχείων. Οι αξιωματικοί της υπηρεσίας, ενημέρωσαν τον Εισαγγελέα Ανηλίκων, ο οποίος έδωσε εντολή να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

Και ενώ η μητέρα για τέσσερις ημέρες δεν έδωσε σημεία ζωής και κανένα ενδιαφέρον για το σπλάχνο της, εμφανίστηκε την Δευτέρα το πρωί στο Τμήμα Ασφαλείας Εξαρχείων και αναζήτησε το κοριτσάκι της. Οι αξιωματικοί την ενημέρωσαν πως έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο Παίδων και πρέπει να απευθυνθεί στην Εισαγγελία Ανηλίκων για να μπορέσει να το δει και να ζητήσει εγγράφως να επιστρέψει στην αγκαλιά της.

Στους αστυνομικούς η γυναίκα από την Ερυθραία είπε ότι ο ξάδερφος της που ήταν να πάρει την μικρή από το σταθμό αρρώστησε και δεν πήγε να την παραλάβει, κάτι που η ίδια δεν το γνώριζε, καθώς εργάζεται εσώκλειστη και πίστευε πως ήταν στο σπίτι τους με τον θείο της. Σε βάρος της 37χρονης μητέρας σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.
Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα