Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΠέθανε 19χρονη έγκυος – Περίμενε πέντε ώρες το ασθενοφόρο

Πέθανε 19χρονη έγκυος – Περίμενε πέντε ώρες το ασθενοφόρο

Μία νεαρή γυναίκα μόλις 19 ετών από τη Νέα Μάκρη, καθώς και το παιδί που κυοφορούσε, έχασαν τη ζωή τους την Τρίτη γιατί – όπως καταγγέλλουν οι συγγενείς του – το ασθενοφόρο καθυστέρησε κατά πέντε ώρες.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, το πρωί της Τρίτης η κοπέλα παραπονέθηκε στον σύζυγό της για έντονους πόνους στην κοιλιά. Οι ίδιοι δεν διέθεταν αυτοκίνητο και έτσι στις 8:30 το πρωί κάλεσαν το ΕΚΑΒ.

Ωστόσο, η ώρα περνούσε και το ασθενοφόρο δεν ερχόταν. Τελικά, έφτασε μετά τις 13:00 το μεσημέρι και μετέφερε τη έγκυο γυναίκα στο νοσοκομείο.

Οι συγγενείς καταγγέλλουν πως η 19χρονη ήταν ζωντανή όταν την παρέλαβε το ασθενοφόρο και πιστεύουν ότι ήταν ζωντανή και όταν έφτασε στο κέντρο υγείας Νέας Μάκρης. Διερωτώνται, δε, γιατί – εφόσον η κατάστασή της ήταν σοβαρή – μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας και όχι σε κάποιο νοσοκομείο της Αθήνας.

Την ίδια ώρα το ΚΥ Νέας Μάκρης αναφέρει πως παρέλαβε την κοπέλα νεκρή. Το ασθενοφόρο την παρέλαβε στις 13:38 και οι διασώστες προσπάθησαν να τη διασωληνώσουν στον δρόμο προς το κέντρο υγείας.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα