Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΠέρασε την κόρη της για κλέφτρα στο σκοτάδι και έκανε καταγγελία στην...

Πέρασε την κόρη της για κλέφτρα στο σκοτάδι και έκανε καταγγελία στην αστυνομία

Η καταγγελία προκάλεσε την κινητοποίηση της αστυνομίας, με την υπόθεση να παίρνει νέα τροπή μέσα σε λίγα λεπτά…

Η υπόθεση έγινε κεντρικό θέμα συζήτησης σε μια γειτονιά στα Τρίκαλα. Κεντρικά πρόσωπα μια μάνα και η κόρη της. Με την πρώτη να κάνει καταγγελία στην αστυνομία, για μια κλοπή που δεν έγινε ποτέ. Το ποδήλατο που έβλεπε να κάνει φτερά από την αυλή του σπιτιού της, το είχε πάρει η κόρη της. Όμως μέσα στο σκοτάδι δεν την διέκρινε και αρχικά απευθύνθηκε στις Αρχές. Το μυστήριο λύθηκε λίγα λεπτά αργότερα.

Όλα έγιναν το βράδυ της Δευτέρας 16 Ιανουαρίου, όταν η Αστυνομία δέχτηκε κλήση από μια αναστατωμένη γυναίκα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Τρικαλινή κατήγγειλε πως έπεσε θύμα κλοπής από έναν άντρα, ο οποίος έκλεψε το ποδήλατό της, από την αυλή του σπιτιού τους στο Φλαμούλι.

Όπως είπε έγινε αντιληπτός και στη θέα της, ο δράστης έγινε καπνός. Μάλιστα, έδωσε και περιγραφή του κλέφτη. Τα περιπολικά ενημερώθηκαν άμεσα και ξεκίνησαν τις έρευνες στην περιοχή, προκειμένου να βρεθεί ο κλέφτης.

Σύμφωνα με το trikalanews.gr, λίγο αργότερα η Αστυνομία δέχτηκε νέα κλήση, με την κυρία να τους ενημερώνει πως το ποδήλατο το είχε πάρει η κόρη της.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα