Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΠανσέληνος Δεκεμβρίου: Αυτά τα ζώδια επηρεάζονται περισσότερο

Πανσέληνος Δεκεμβρίου: Αυτά τα ζώδια επηρεάζονται περισσότερο

«Ψυχρή» ονομάζεται η Πανσέληνος του Δεκεμβρίου, καθώς σηματοδοτεί το τέλος του φθινοπώρου και πραγματοποιείται λίγο πριν από το χειμερινό ηλιοστάσιο.

Η Πανσέληνος Δεκεμβρίου έρχεται στις 8 του μήνα και είναι το τελευταίο φεγγάρι για το 2022. Πραγματοποιείται στο ζώδιο των Διδύμων και τονίζει την ανάγκη μας να εκφράσουμε όλα όσα για καιρό κρατούσαμε μέσα μας. Χρειάζεται, μόνο, ιδιαίτερη προσοχή καθώς στο ζώδιο των Διδύμων βρίσκεται και ο Άρης, ο οποίος μας ωθεί στο να γινόμαστε απόλυτες ή και επιθετικές.

Διαβάστε παρακάτω ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο από το Ψυχρό Φεγγάρι:

Δίδυμοι

Είστε οι πρωταγωνίστριες του show και όλοι συντονίζονται ώστε να ακούσουν τι έχετε να πείτε. Το συγκεκριμένο φεγγάρι φωτίζει τον 1ο οίκο σας, αυτόν του εαυτού, θα σας ενθαρρύνει να εξετάσετε καλά το άτομο στο οποίο εξελίσσεστε. Αφήστε αυτή την πανσέληνο να σας δείξει όλους τους τρόπους με τους οποίους έχετε βελτιωθεί. Ετοιμαστείτε για μια στιγμή μεγάλης αλλαγής ή ολοκλήρωσης. Η Πανσέληνος πάντα σημαίνει το τέλος για μία κατάσταση. Μπορεί να εκτονώσετε τον θυμό σας ή να συνειδητοποιήσετε κάτι το οποίο καιρό δεν μπορούσατε να δεχτείτε. Μην νιώθετε ενοχές για τον θυμό σας. Αυτό σημαίνει πως νοιάζεστε πραγματικά. Μάλιστα, αν ξέρετε πώς να τον χρησιμοποιήσετε ο θυμός μπορεί να σας ωθήσει στην επιτυχία.

Παρθένος

Στην καριέρα και την εξέλιξή σας εστιάζει αυτή η Πανσέληνος. Μπορεί να ξανασκεφτείτε τους επαγγελματικούς σας στόχους και να συνειδητοποιήσετε ότι κάτι δεν λειτουργεί. Η αλλαγή ρότας δεν είναι λανθασμένη κίνηση, ούτε εύκολη. Αλλά προτιμάτε να συνεχίσετε σε κάτι που δεν σας ευχαριστεί; Έχετε τόσες πολλές δυνατότητες να κάνετε κάτι απίστευτο με την καριέρα σας, ειδικά αν ξεκινήσετε τώρα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι τα παρατάτε όταν τα πράγματα γίνονται δύσκολα. Ο δρόμος μπροστά είναι γεμάτος εμπόδια και προκλήσεις, αν δεν είστε πρόθυμες να τις αντιμετωπίσετε πώς θα δείξετε ότι αξίζετε και πρέπει να πάτε μπροστά;

Τοξότης

Ο Ήλιος βρίσκεται στο ζώδιό σας και σας υπενθυμίζει να πιστεύετε στον εαυτό σας. Η Πανσέληνος, από την άλλη, εστιάζει στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Λαμβάνει χώρα στον έβδομο οίκο σας, αυτών των συμμαχιών και των συντρόφων και σας αναγκάζει να αναγνωρίσετε τι λειτουργεί και τι όχι στις σχέσεις σας. Εάν τα θεμέλια μιας φιλίας ή σχέσης είναι αδύναμα, στη διάρκεια της Πανσελήνου μπορεί αυτή μπορείν να «σπάσει». Ωστόσο, αν και τα δύο μέλη είναι πρόθυμα να αναλάβουν την ευθύνη τους, τότε η Πανσέληνος μπορεί να οδηγήσει στη μέση λύση. Μην ξεχνάτε πως σε κάθε σχέση υπάρχουν διαφωνίες, ειδικά αν υπάρχει αγάπη και νοιάξιμο.

Ιχθύς

Δουλέψατε πολύ σκληρά για να αποκτήσετε μεγαλύτερη επιρροή στην καριέρα σας και να προωθήσετε τον εαυτό σας προς την επιτυχία. Ωστόσο, η νίκη δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή σας, ειδικά αν τη χρησιμοποιείτε ως πρόσχημα για να αποφύγετε διενέξεις στην προσωπική σας ζωή. Εστιάζοντας στον τέταρτο οίκο σας, αυτόν της οικογένειας, η Πανσέληνος θα σας κάνει να καταλάβετε πως δεν ευθύνεστε εσείς για την καταγωγή σας, παρά τη σχέση που έχετε με τους προγόνους σας. Παρά το ότι μπορεί να αισθάνεστε «βαλτωμένες» από την πίεση στο σπίτι, έχετε τη δύναμη να δημιουργήσετε μια ατμόσφαιρα όπως την επιθυμείτε. Αν δεν είστε ευχαριστημένες με τη συμπεριφορά ή τη σχέση με γονείς και οικογένεια το Ψυχρό Φεγγάρι θα σας βοηθήσει να αλλάξετε την κατάσταση.

Πηγή: marieclaire.gr

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook και στο Twitter

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα