Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΟικονομίαMarket Pass: Έως πότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ψηφιακή κάρτα - Έξτρα...

Market Pass: Έως πότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ψηφιακή κάρτα – Έξτρα παράταση στις αιτήσεις

- Advertisement -

Μέχρι και τις 8 Ιανουαρίου του 2024 έχει δοθεί παράταση για την υποβολή αιτήσεων για το Market Pass για τους μήνες Αύγουστο, Σεπτέμβριο και Οκτώβριο, ενώ παράταση έχει δοθεί και στη διάρκεια της ισχύος των ψηφιακών καρτών, όπου καταβάλλεται η οικονομική ενίσχυση έως και τις 29 Φεβρουαρίου 2024.

Υπενθυμίζεται πως για τους δικαιούχους που είχαν ήδη λάβει την οικονομική ενίσχυση τους προηγούμενους μήνες δεν απαιτείται εκ νέου υποβολή της αίτησης.

Καταβολή της ενίσχυσης

Με τις νέες προθεσμίες η καταβολή των ενισχύσεων των μηνών Αυγούστου, Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου 2023 έχουν διαμορφωθεί ως εξής:

Για όσους θα υποβάλλουν αίτηση ενίσχυσης με έκδοση ψηφιακής χρεωστικής κάρτας ή πίστωση σε τραπεζικό λογαριασμό μετά την 31η Οκτωβρίου 2023 και έως την 8η Ιανουαρίου 2024, η ενίσχυση αποστέλλεται στο τραπεζικό ίδρυμα για πίστωση στην ψηφιακή χρεωστική κάρτα ή πληρωμή έως την 15η Ιανουαρίου 2024.

Σημειώνεται ότι ενδέχεται λόγω επεξεργασίας των στοιχείων από τις τράπεζες, οι δικαιούχοι να δουν τα ποσά πιστωμένα μια με δύο ημέρες αργότερα από τις ανωτέρω αναφερθείσες ημερομηνίες.

Εντός του Ιανουαρίου 2024, και πριν την τελευταία προβλεπόμενη ημερομηνία πληρωμών, διενεργούνται τελικοί έλεγχοι για όλους του αιτούντες της οικονομικής ενίσχυσης.

Πηγή: Protothema.gr

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας 

Διαβάστε Ακόμα