Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΟικονομίαΦορολοταρία Χριστουγέννων: Πότε θα γίνει - Τι δώρα κληρώνει σε 12 υπερτυχερούς

Φορολοταρία Χριστουγέννων: Πότε θα γίνει – Τι δώρα κληρώνει σε 12 υπερτυχερούς

- Advertisement -

Η ΑΑΔΕ ανακοίνωσε  ότι η κλήρωση για τη χριστουγεννιάτικη φορολοταρία θα γίνει στις 22 Δεκεμβρίου. Από την κλήρωση θα προκύψουν 12 υπερτυχεροί που θα κερδίσουν από 100.000 ευρώ. Αλλά τα δώρα δεν σταματούν εδώ καθώς θα κληρωθούν και μικρότεροι λαχνοί των 1.000 ευρώ.

Συμμετέχουν όσοι έκαναν ηλεκτρονικές συναλλαγές για τις αγορές τους μέσα στο 2022, ενώ εκτός θα μείνουν όσοι κέρδισαν σε προηγούμενη μηνιαία κλήρωση έπαθλο αξίας 50.000 ευρώ.

Υπενθυμίζεται πως σε κάθε μηνιαία κλήρωση αναδεικνύονται πεντακόσιοι 556 τυχεροί λαχνοί ως εξής:

  • 1 που κερδίζει 50.000 ευρώ,
  • 5 που κερδίζουν 20.000 ευρώ
  • 50 που κερδίζουν 5.000 ευρώ,
  • 500 που κερδίζουν 1.000 ευρώ.

Σημειώνεται ότι το ποσό των 100.000 ευρώ που θα δοθεί από την φορολοταρία θα είναι αφορολόγητο και ακατάσχετο, ενώ η κλήρωση θα διεξαχθεί το τελευταίο δεκαήμερο του έτους

Ποιοι συμμετέχουν

Στις κληρώσεις συμμετέχουν ενήλικοι άνω των 18 ετών που έχουν ΑΦΜ και υποχρέωση υποβολής φορολογικής δήλωσης. Οι λαχνοί που εξασφαλίζουν την συμμετοχή αναρτώνται στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ και χρησιμοποιώντας κάποιος τους κωδικούς του Taxisnet μπορεί να δει, με πόσους λαχνούς θα μπει στην κλήρωση. Αναγράφονται ως αριθμός και ως αριθμοσειρά όπως ακριβώς γίνεται και με τα λαχεία.

Πώς θα μάθετε αν κερδίσατε

Οι τυχεροί της κλήρωσης θα λάβουν ηλεκτρονικό μήνυμα που αναρτάται ως προσωποποιημένο μήνυμα στην πρώτη σελίδα της φορολογικής του μερίδας στο Taxisnet.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας 

Διαβάστε Ακόμα