Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΟικονομίαΤο κόλπο στο μπάνιο που «κόβει» στο μισό τον λογαριασμό του νερού

Το κόλπο στο μπάνιο που «κόβει» στο μισό τον λογαριασμό του νερού

Μπορεί οι λογαριασμοί του ρεύματος να απασχολούν το μεγαλύτερο μέρος της επικαιρότητας, αλλά και το νερό είναι ένα υπολογίσιμο έξοδο πολλών νοικοκυριών, με τα συνεχή πλυντήρια, το πλύσιμο των πιάτων και την προσωπική υγιεινή.

Μία TikToker λοιπόν έρχεται να μας ελαφρύνει λίγο από τα οικονομικά βάρη, αφού μοιράστηκε στο YahooLife μία προσαρμογή που μπορούμε να κάνουμε στη λεκάνη μας, η οποία μείωσε τον λογαριασμό της κοντά στο μισό.

Το κόλπο με τη λεκάνη
Μην ανησυχείτε, δεν πρόκειται για κάποιο μερεμέτι τύπου «φτιάξ’το μόνος σου» και ούτε πρέπει να είστε έμπειρος υδραυλικός. Το μόνο που χρειάζεται είναι να προμηθευτείτε ένα αξεσουάρ για τη λεκάνη που βρίσκεται στα περισσότερα μεγάλα καταστήματα οικιακών.

Η Christina αποκάλυψε πως το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αλλάξετε το πτερύγιο της λεκάνης με ένα τύπου εξοικονόμησης νερού. Εξηγούμε: Το πτερύγιο της λεκάνης είναι ένα έλασμα που βρίσκεται μέσα στη δεξαμενή νερού, στο πίσω μέρος, που επιτρέπει στο νερό να ρέει έξω από τη δεξαμενή και μέσα στη λεκάνη όταν ξεπλένεται.

@teamhay5

«Ο λογαριασμός μας για το νερό ήταν σταθερά περίπου 140 δολάρια. Έκανα λίγη έρευνα και ανακάλυψα ότι μπορείτε απλώς να αντικαταστήσετε το πτερύγιο με ένα από αυτά που εξοικονομούν νερό», εξηγεί και η Christina.

Συνεχίζει λέγοντας πως χρησιμοποιώντας λιγότερο νερό ανά έκλυση, το πτερύγιο βοηθά «στην εξοικονόμηση χρημάτων αλλά και νερού…Το αλλάξαμε και, δεν σας λέω ψέματα, ο λογαριασμός μου πήγε σταθερά στα 80 δολάρια τον μήνα».

 

 

Πηγή: Reader.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα