Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΟικονομίαΤα δύο προϊόντα που αγόρασαν μαζικά οι Έλληνες μετά τις πυρκαγιές

Τα δύο προϊόντα που αγόρασαν μαζικά οι Έλληνες μετά τις πυρκαγιές

Το εκρηκτικό κοκτέιλ που δημιούργησε στη χώρα μας οι υψηλές θερμοκρασίες και οι πυρκαγιές έφερε τους πολίτες σε οριακή κατάσταση. Οι συνθήκες αυτές όμως δημιούργησαν και εκρηκτικό κλίμα και στα πολυκαταστήματα, με δύο συγκεκριμένα προϊόντα να αδειάζουν τα ράφια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Ναυτεμπορικής» οι καύσωνες του τελευταίου διαστήματος έχουν δημιουργήσει μια άνευ προηγουμένου ζήτηση σε ηλεκτρικές συσκευές. Μάλιστα παρατηρείται αυξημένη κινητικότητα και σε «ακριβά» εμπορικά σήματα κλιματιστικών, γεγονός που δείχνει την τάση των καταναλωτών να επενδύσουν σε αξιόπιστες τεχνολογίες προκειμένου να διαχειριστούν καιρικές καταστάσεις που θα έχουν διάρκεια στο μέλλον, λόγω της κλιματικής αλλαγής.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ αυξημένη είναι και η ζήτηση για συσκευές καθαρισμού αέρα. Ειδικά την τελευταία εβδομάδα παρατηρήθηκε ενισχυμένη αγοραστική κίνηση, τάση που συνδέεται και με τις πρόσφατες πυρκαγιές, που επιβάρυναν την ατμόσφαιρα με αύξηση των αιωρουμένων μικροσωματιδίων στην πρωτεύουσα και άλλες πόλεις.

Οι πωλήσεις και των δυο προϊόντων έφτασαν σε πρωτοφανή ύψη οδηγώντας σε διψήφια ανάπτυξη.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα