Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΟικονομίαΣυντάξεις Μαΐου 2022: Νωρίτερα η πληρωμή στους λογαριασμούς

Συντάξεις Μαΐου 2022: Νωρίτερα η πληρωμή στους λογαριασμούς

Εβδομάδα πληρωμών η Μεγάλη Εβδομάδα με την αρχή να γίνεται την Μεγάλη Τρίτη όταν και θα αρχίσουν να καταβάλλουνται οι συντάξεις Μαΐου.

Έτσι, σύμφωνα με τον ΕΦΚΑ, τη Μεγάλη Τρίτη 19 Απριλίου 2022 θα πιστωθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις Μαΐου των μη μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τα τ.ΟΑΕΕ, τ.ΟΓΑ, τ.ΕΤΑΑ, τ.ΝΑΤ, τ.ΕΤΑΤ, τ.ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ).

Τη Μεγάλη Τετάρτη 20 Απριλίου 2022 θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες τον ΟΤΕ και το Δημόσιο που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1,3,5,7,9.

Τέλος, στις 21 Απριλίου 2022, ημέρα Μεγάλη Πέμπτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες τον ΟΤΕ και το Δημόσιο που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0,2,4,6,8.

Νωρίτερα οι μισθοί σε δημοσίους υπαλλήλους και Σώματα Ασφαλείας

Επίσης, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών, η πληρωμή της μισθοδοσίας των δημοσίων υπαλλήλων της Κεντρικής Διοίκησης και των Σωμάτων Ασφαλείας θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Μ. Πέμπτης 21 Απριλίου 2022, αντί για την Τρίτη 26 Απριλίου που ήταν προγραμματισμένο.

Τα ποσά αναμένεται να εμφανιστούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων έως το βράδυ της Μ. Πέμπτης, ανάλογα με το Τραπεζικό Ίδρυμα που χρησιμοποιεί κάθε δικαιούχος.

Έκτακτο επίδομα Πάσχα: Πότε μπαίνει

Οι χαμηλοσυνταξιούχοι, ανασφάλιστοι υπερήλικες και άτομα με αναπηρία θα λάβουν το έκτακτο επίδομα των 200 ευρώ τη Μεγάλη Τετάρτη, 20 Απριλίου.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα