Αυτές είναι οι 10 εταιρείες με τους πιο ευτυχισμένους υπαλλήλους

0
580

Τις 10 ετιαρείες με τους πιο ευτυχισμένους υπαλλήλους κατατάσσει νέα έκθεση από τον ιστότοπο ανασκόπησης εταιρειών Comparably.

Η Νο 1 εταιρεία με τους πιο ευτυχισμένους υπαλλήλους το 2021 είναι η Adobe, η οποία εκθρόνισε από την πρώτη θέση την εδώ και δύο χρόνια πρωταθλήτρια Zoom

Η ετήσια κατάταξη περιλαμβάνει 70.000 αμερικανικές εταιρείες και προσδιορίζει πού οι εργαζόμενοι είναι περισσότερο ικανοποιημένοι σε θέματα που σχετίζονται με το εργασιακό τους περιβάλλον, τις αμοιβές, τα οφέλη και τους στόχους της εταιρείας.

Ακολουθούν οι κορυφαίες 10 μεγάλες εταιρείες, με 500 ή περισσότερα άτομα, που έχουν τους πιο ευτυχισμένους υπαλλήλους φέτος:

1. Adobe
2. RingCentral
3. Hubspot
4. Peloton
5. Microsoft
6. Farmers Insurance
7. IBM
8. Medallia
9. Zoom Video Communications
10. Experian

Οι ταξινομήσεις βασίζονται σε ανώνυμες βαθμολογίες εργαζομένων σε θέματα που συμβάλλουν στη συνολική ευτυχία στην εργασία, τα οποία υποβλήθηκαν σε διάστημα 12 μηνών από Σεπτέμβριο 2020 έως Σεπτέμβριο 2021. Οι ερωτήσεις που έκριναν το τελικό αποτέλεσμα αφορούν παραμέτρους όπως το εργασιακό περιβάλλον, ο μισθός, τα ωράρια, οι προοπτικές εξέλιξης, οι στόχοι του εργοδότη και η συναισθηματική ταύτιση με την κουλτούρα της εταιρείας.

πηγή aftodioikisi.gr