Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΟικονομίαΥπ. Ανάπτυξης: Στα 81.000 ευρώ το σύνολο των προστίμων στην αγορά

Υπ. Ανάπτυξης: Στα 81.000 ευρώ το σύνολο των προστίμων στην αγορά

Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι έλεγχοι στην αγορά και, σύμφωνα με τα τελευταία απολογιστικά στοιχεία του Υπουργείου Ανάπτυξης, το σύνολο των προστίμων τον Ιανουάριο έφτασε στα 81.000 ευρώ.

Τα 56, συνολικά, επιβληθέντα πρόστιμα, ήταν από 500 έως 3.000 ευρώ και αφορούσαν στην εφαρμογή των κανόνων ρύθμισης της αγοράς προϊόντων, σύμφωνα με τους κανόνες ΔΙΕΠΠΥ «Κωδικοποίηση Κανόνων Διακίνησης και Εμπορίας Προϊόντων και Παροχής Υπηρεσιών».

Η αναλυτική λίστα με τις επιχειρήσεις και τα πρόστιμα, έχει αναρτηθεί στην ηλεκτρονική σελίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και όπως φαίνεται, αφορά σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν σε όλη την επικράτεια και σε όλο το εύρος της αγοράς. Δηλαδή, σε εταιρείες catering, μεταφορικές, σούπερ μάρκετ και μίνι μάρκετ, ψιλικά, ψητοπωλεία, κομμωτήρια, καφέ, μπαρ, κρεοπωλεία, εμπόριο κρεάτων-τροφίμων, εταιρείες διακίνησης αγροτικών προϊόντων, δημοπρατήριο οπωροκηπευτικών, παντοπωλεία, ιχθυοπωλεία, πτηνοτρόφους, κυλικεία, μικρογεύματα – αρτοσκευάσματα, αρτοποιία – ζαχαροπλαστεία κ.ά.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα