Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΟικονομίαΠότε καταβάλλονται market pass, youth pass και επίδομα θέρμανσης

Πότε καταβάλλονται market pass, youth pass και επίδομα θέρμανσης

- Advertisement -

Την εβδομάδα αυτή έχουν προγραμματισθεί οι καταβολές των επιδομάτων market pass για τις πληγείσες περιοχές, Youth Pass για νέους 18-19 ετών και η προκαταβολή του επιδόματος θέρμανσης.

Την εβδομάδα αυτή καταβάλλεται και το επίδομα προσωπικής διαφοράς σε 740.000 περίπου συνταξιούχους.

Συγκεκριμένα:

Market Pass
Την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου καταβάλλεται το Market Pass Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου 2023 στους δικαιούχους του Market Pass II σε πληγείσες περιοχές. Τα ποσά αναμένεται να εμφανιστούν σγτους τραπεζικούς λογαριασμούς ή στις άυλες κάρτες των δικαιούχων σε μία έως τρεις εργάσιμες ημέρες.

 

Youth Pass
Την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου καταβάλλεται η ενίσχυση των 150 ευρώ στους δικαιούχους που υπέβαλαν τις αιτήσεις τους από την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου έως και την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου. Τα ποσά αναμένεται να φανούν και σε αυτήν την περίπτωση μέσα στις επόμενες εργάσιμων ημέρες στους λογαριασμούς των δικαιούχων ανάλογα με τις εσωτερικές διαδικασίες των τραπεζικών ιδρυμάτων.

 

Επίδομα θέρμανσης
Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου θα καταβληθεί το επίδομα θέρμανσης για προκαταβολή και σύνολο αγορών που τιμολογήθηκαν έως την 30ή Νοεμβρίου 2023, με την προϋπόθεση καταχώρισης των απαιτούμενων στοιχείων έως και την 8η Δεκεμβρίου 2023. Είναι η πρώτη καταβολή και θα ακολουθήσουν άλλες δύο εντός του 2024.

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας 

Διαβάστε Ακόμα