Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΟι gluten-free ΗΠΕΙΡΟΣ Ζεμύθα Protein Bars στήριξαν χορηγικά το 13ο Συμπόσιο της...

Οι gluten-free ΗΠΕΙΡΟΣ Ζεμύθα Protein Bars στήριξαν χορηγικά το 13ο Συμπόσιο της Ελληνικής Εταιρείας Κοιλιοκάκης

- Advertisement -

Το 13ο Συμπόσιο της Ελληνικής Εταιρείας Κοιλιοκάκης (ΕΕΚ), που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Μαΐου, με θέμα «Κοιλιοκάκη και Διατροφή χωρίς γλουτένη», υποστήριξαν οι ΗΠΕΙΡΟΣ Ζεμύθα Protein Bars, οι μοναδικές μπάρες με πρωτεΐνη τυρογάλακτος, οι οποίες είναι κατάλληλες και για όσους ακολουθούν διατροφή χωρίς γλουτένη.

Στο συμπόσιο, το οποίο πραγματοποιήθηκε λίγες μέρες μετά την Παγκόσμια Ημέρα Κοιλιοκάκης (16 Μαΐου), διακεκριμένοι επιστήμονες και ειδικοί στον τομέα της υγείας και της διατροφής μίλησαν για τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το θέμα της Κοιλιοκάκης. Από το συμπόσιο δεν έλειπαν φυσικά οι τραγανές και θρεπτικές μπάρες πρωτεΐνης ΗΠΕΙΡΟΣ Ζεμύθα, με υψηλή περιεκτικότητα σε φυσική πρωτεΐνη τυρογάλακτος και φυτικές ίνες, χαρίζοντας απίθανη ενέργεια και απόλαυση.

Νιφάδες βρώμης ολικής άλεσης, με ΗΠΕΙΡΟΣ Ζεμύθα, ψήνονται στον φούρνο και δημιουργούν τις gluten-free ΗΠΕΙΡΟΣ Ζεμύθα Protein Bars, χωρίς φοινικέλαιο, οι οποίες πέρα από την υψηλή διατροφική τους αξία, ξεχωρίζουν και για την πλούσια γεύση τους. Ιδανικοί σύμμαχοι για κάθε στιγμή της ημέρας, κυκλοφορούν σε δύο αγαπημένες γεύσεις: σοκολάτα, μήλο & κανέλα, ενώ πρόσφατα η σειρά εμπλουτίστηκε με 2 ακόμη γεύσεις χωρίς προσθήκη ζάχαρης: σοκολάτα & μπανάνα, χαρούπι και φυστίκια, για απόλαυση χωρίς ενοχές!

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



 

Διαβάστε Ακόμα