Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΟδηγούσε και ξαφνικά είδε ένα μεγάλο φίδι να κάθεται στη θέση του...

Οδηγούσε και ξαφνικά είδε ένα μεγάλο φίδι να κάθεται στη θέση του συνοδηγού μέσα στο αυτοκίνητο

- Advertisement -

Το φίδι τρύπωσε στο αυτοκίνητο χωρίς ο οδηγός να καταλάβει το παραμικρό. Από καθαρή τύχη δεν σημειώθηκε ατύχημα στην Κοζάνη, όταν το βλέμμα του, έπεσε στη θέση του συνοδηγού…

Το φίδι μπήκε στο αυτοκίνητο πριν από τον οδηγό. Εκείνος κάθισε στη θέση του και ξεκίνησε για τον προορισμό του. Είχε ανοιχτό το παράθυρο και ο θόρυβος από τον αέρα έπαιξε όπως φαίνεται ρόλο, στο να μην καταλάβει την παρουσία του ερπετού. Το φίδι ανέβηκε στο κάθισμα του συνοδηγού και ξαφνικά ο οδηγός το είδε δίπλα του. Ευτυχώς αντέδρασε ψύχραιμα. Σταμάτησε με ασφάλεια και ειδοποίησε την πυροσβεστική, που έσπευσε στο σημείο για να δώσει τέλος στο όλο θέμα. Κάτι που έγινε λίγα λεπτά αργότερα.

ο φίδι εντοπίστηκε σε αυτοκίνητο το μεσημέρι της Πέμπτης 3 Νοεμβρίου 2022. Σύμφωνα με τις πληροφορίες το φίδι εντοπίστηκε στον επαρχιακό δρόμο από Οινόη προς Καπνοχώρι από τον οδηγό του αυτοκίνητου, ο οποίος κάλεσε αμέσως σε βοήθεια.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα ένα Πυροσβεστικό όχημα με δύο άντρες, προκειμένου να προβούν στην επιχείρηση απελευθέρωσης του φιδιού. Σύμφωνα με το kozanilife.gr, οι πυροσβέστες επιχείρησαν με ειδικές μεταλλικές λαβίδες – τσιμπίδες, που χρησιμοποιούνται σε τέτοιες περιπτώσεις. Λίγα λεπτά αργότερα το φίδι βγήκε από το αυτοκίνητο και απελευθερώθηκε στο φυσικό του περιβάλλον.

Αυτή πάντως δεν ήταν η πρώτη φορά που ένα φίδι κατάφερε να μπει σε αυτοκίνητο. Τον περασμένο Αύγουστο μάλιστα, ένα ερπετό ενός μέτρου εγκλωβίστηκε σε ντεπόζιτο βενζίνης αυτοκινήτου, μέσα σε επιχείρηση στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

*φωτογραφία αρχείου

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας 

Διαβάστε Ακόμα