Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΟ ΕΟΦ προειδοποιεί: Μην αγοράζετε συμπληρώματα διατροφής από αυτή την ιστοσελίδα

Ο ΕΟΦ προειδοποιεί: Μην αγοράζετε συμπληρώματα διατροφής από αυτή την ιστοσελίδα

Μη επιτρεπόμενες ουσίες περιέχουν συμπληρώματα διατροφής που πωλούνται από την ιστοσελίδα www.americansupplement.eu και ο ΕΟΦ, με σημερινή (17.02.2023) ανακοίνωσή του, καλεί τους πολίτες να μην τα αγοράζουν.

Η σελίδα www.americansupplement.eu εμπορεύεται -μεταξύ άλλων- συμπληρώματα διατροφής και ο ΕΟΦ αναφέρει στην ανακοίνωσή του ότι κάποια από αυτά περιέχουν μη επιτρεπόμενες ουσίες όπως υοχιμβίνη (yohimbine), εφεδρίνη (ephedrine), ασπιρίνη (aspirin) και 5-υδροξυτρυπτοφάνη (5-hydroxytryptofan).

Καλούνται οι καταναλωτές να μην τα χρησιμοποιήσουν και να ενημερώσουν άμεσα τον ΕΟΦ αν περιέλθουν στην κατοχή τους αυτά τα προϊόντα.

Η ανακοίνωση του ΕΟΦ

Ο ΕΟΦ προειδοποιεί ότι πωλούνται διαδικτυακά μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας www.americansupplement.eu συμπληρώματα διατροφής τα οποία περιέχουν στη σύνθεσή τους μη επιτρεπόμενες ουσίες όπως υοχιμβίνη (yohimbine), εφεδρίνη (ephedrine), ασπιρίνη (aspirin) και 5-υδροξυτρυπτοφάνη (5-hydroxytryptofan).

Εφιστάται η προσοχή των καταναλωτών, ώστε σε περίπτωση που έρθει στην κατοχή τους τα προϊόντα, να μην τα χρησιμοποιήσουν και να ενημερώσουν άμεσα τον ΕΟΦ.

Επισημαίνουμε ότι η αγορά προϊόντων αρμοδιότητας ΕΟΦ από μη αξιόπιστες πηγές, όπως είναι το διαδίκτυο, μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την υγεία του καταναλωτή.

Η πιο πάνω ειδοποίηση γίνεται ύστερα από ενημέρωση των αρμόδιων αρχών της Τσεχίας  μέσω του Συστήματος Διοικητικής Συνδρομής και Συνεργασίας (AAC).

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα