Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΝύχτα επεισοδίων με Ρομά – Έκαψαν καταστήματα, πυρπόλησαν λεωφορείο (video)

Νύχτα επεισοδίων με Ρομά – Έκαψαν καταστήματα, πυρπόλησαν λεωφορείο (video)

Άλλη μια νύχτα επεισοδίων σε περιοχές της δυτικής Αττικής που ξεκίνησαν από Ρομά, την ώρα που ο 16χρονος εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, χτυπημένος από σφαίρα αστυνομικού της Oμάδας Δίας, κατά τη διάρκεια καταδίωξης που ξεκίνησε όταν ο νεαρός δεν πλήρωσε εξερχόμενος από πρατήριο υγρών καυσίμων.

Όπως αναφέρει το skai.gr, κλειστό παραμένει έως αυτήν την ώρα το ρεύμα της περιφερειακής Αιγάλεω προς Διυλιστήρια, λόγω της φωτιάς που ξέσπασε λίγο μετά τις 9 το βράδυ σε δύο καταστήματα με ελαστικά, επί της λεωφόρου ΝΑΤΟ στον Ασπρόπυργο. Σύμφωνα με την αστυνομία, ομάδες Ρομά, αφού πρώτα διέρρηξαν τα καταστήματα, στη συνέχεια τα πυρπόλησαν.

Λόγω των αναθυμιάσεων από την καύση των ελαστικών, οι κάτοικοι των γύρω περιοχών ειδοποιήθηκαν μέσω του  112 μήνυμα να παραμείνουν στα σπίτια τους και να κλείσουν πόρτες και παράθυρα.

112

Λίγο μετά τις 10 το βράδυ, νεαροί Ρομά, στα Άνω Λιόσια,  πυρπόλησαν λεωφορείο χωρίς επιβάτες στη διασταύρωση της λεωφόρου Φυλής με την οδό Ιουστινιανού. Στην περιοχή παρέμειναν καθόλη τη διάρκεια της νύχτας αστυνομικές δυνάμεις.

Μετά την εξέλιξη αυτή, ο ΟΑΣΑ ανακοίνωσε την απόσυρση όλων των λεωφορείων από το αμαξοστάσιο των Ανω Λιοσίων για λόγους ασφαλείας.

Μετά τις 11 το βράδυ, άγνωστοι πυροβόλησαν εναντίον δύο οχημάτων της Πυροσβεστικής, που κινούνταν στην περιφερειακή Αιγάλεω, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει τραυματισμός.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα