Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήInfotainmentMy market Local: Ανοίγουν το δρόμο για το νέο επιχειρηματικό σου βήμα

My market Local: Ανοίγουν το δρόμο για το νέο επιχειρηματικό σου βήμα

Μια νέα επιχειρηματική επένδυση απαιτεί σιγουριά, σταθερότητα και συμμάχους. Και τα My market είναι εδώ, για να εξασφαλίσουν ότι, σε καιρούς αβεβαιότητας και ακρίβειας, θα καταφέρουν να δημιουργήσουν μια βιώσιμη και κερδοφόρα επιχείρηση. Η απάντηση αυτή ακούει στο όνομα: My market Local, την αναπτυσσόμενη αλυσίδα των καταστημάτων της γειτονιάς.

 

Τα καταστήματα Local είναι επιχειρήσεις franchise, που δημιουργούνται στον αστικό ιστό και λειτουργούν με τα πρότυπα των εταιρικών καταστημάτων της εταιρείας.

 

Για κάθε νέο συνεργάτη που ανοίγει ένα My market Local η εταιρεία προσφέρει χρηματοδότηση, εκπαίδευση και συνεχή καθοδήγηση, με στόχο την λειτουργία ενός καταστήματος που θα μοιράζεται κοινές αρχές, αξίες και τη σχέση εμπιστοσύνης των εταιρικών καταστημάτων.

 

Το μοντέλο των My market Local έχει ήδη δοκιμαστεί, στην αρχή πιλοτικά σε ένα κατάστημα στην Κυψέλη, και από τα τέλη του 2022 ξεκίνησε και επίσημα τη λειτουργία του ως franchise που προτείνεται σε υποψήφιους επενδυτές. Σήμερα τα καταστήματα My market Local είναι περισσότερα από 15 και διαρκώς αυξάνονται.

 

Η απόφαση της εταιρείας είναι μία στρατηγική κίνηση επέκτασης του δικτύου της, η οποία στοχεύει σε ανάπτυξη 80 σημείων σε όλη την Ελλάδα σε βάθος 5ετίας. Για το 2024 υπολογίζεται ότι θα δημιουργηθούν 20 με 25 νέα καταστήματα My market Local σε περιοχές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

 

Κριτήριο για την χωροθέτησή τους είναι να βρίσκονται σε κεντρικά σημεία μιας πόλης, με εύκολη πρόσβαση, κοντά σε σχολεία, δημόσιες υπηρεσίες, Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

 

Τα στάδια υποστήριξης του νέου Franchisee

Τα My market αναλαμβάνουν να χρηματοδοτήσουν το μεγαλύτερο μέρος της επένδυσης που απαιτείται για τη δημιουργία ενός καταστήματος Local, δίνοντας σημαντικό κίνητρο και όφελος για όποιον ενδιαφέρεται να εισχωρήσει στον επιχειρηματικό κόσμο. Παράλληλα, αναλαμβάνουν την εκπαίδευση του νέου συνεργάτη, του Franchisee, καθώς και τον συνεργατών του, σε συνεχή βάση.

 

Επιπλέον, παρέχεται ουσιαστική συμβουλευτική στήριξη του επιχειρηματία, ώστε να διαμορφώσει ένα κατάστημα άνετο και φιλικό για τους πελάτες, αλλά και με προϊόντα προσαρμοσμένα στις ανάγκες τους, ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες κάθε γειτονιάς.

 

Η υποστήριξή του συνεχίζεται σε κάθε στάδιο της επιχειρηματικής του δράσης. Συγκεκριμένα προβλέπονται τρεις ρόλοι υποστήριξης προς τον Franchisee:

 

  • Σύμβουλος Franchise – Συνδετικός κρίκος μεταξύ Franchisee και εταιρείας, όσο και Business Consultant του Franchisee, αναλύοντας τα οικονομικά στοιχεία και φροντίζοντας την μεγιστοποίηση της κερδοφορίας του.
  • Εκπαιδευτής Εμπορικής Εικόνας – Υπεύθυνος για την εκπαίδευση του Franchisee και της ομάδας του, για την καλή λειτουργία και την εμπορικότητα του καταστήματος.
  • Call Center – Για άμεσες λύσεις σε μηχανογραφικά θέματα, με διευρυμένο ωράριο λειτουργίας όπως και η επιχείρησή του.

 

Το κυριότερο όμως είναι ότι η εταιρεία φροντίζει με πράξεις, χωρίς royalties και χωρίς έξοδα διανομής να παρέχει ένα ποσοστό μικτού κέρδους για τον Συνεργάτη, αρκετά παραπάνω από τον μέσο όρο.

Περισσότερες πληροφορίες για τη δική σου επένδυση θα βρεις στο mymarket.gr/franchise

Παρακολούθηση δεικτών και ευελιξία στις ανάγκες κάθε καταστήματος

 

Στα καταστήματα Local έχουν ενσωματωθεί όλες τις διαδικασίες διασφάλισης ποιότητας υπηρεσιών και προϊόντων που ακολουθεί η εταιρεία. Ο συνεργάτης/Franchisee έχει τη δυνατότητα να έχει online πρόσβαση και έλεγχο όλων των δεικτών που επηρεάζουν την κερδοφορία του (τιμοκαταλόγους και παραστατικά), με το μικτό κέρδος των πωλήσεων να υπολογίζεται καθημερινά από το σύστημά του.

 

Επιπλέον, η εταιρεία έχει αναπτύξει ένα υπερσύγχρονο ταμειακό σύστημα το οποίο συνδέεται με το ERP του καταστήματος Local (είναι ένα λογισμικό σύστημα που βοηθά τις εταιρείες να αυτοματοποιούν και να διαχειρίζονται τις επιχειρηματικές διεργασίες για βέλτιστες επιδόσεις) και δίνει online πληροφόρηση, όχι μόνο για τις πωλήσεις αλλά και για τα κόστη της επιχείρησης (κόστος πωληθέντων, γενικά έξοδα τρίτων, απώλειες). Αξίζει να σημειωθεί ότι τα καταστήματα My market Local κατασκευάζονται με εξοπλισμό πολύ χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης, πράγμα που μεγιστοποιεί ακόμη περισσότερο την κερδοφορία των Συνεργατών της αλυσίδας.

 

 

Όσο για το κωδικολόγιο των Local, υπάρχει μεγάλη ευελιξία. Ο Franchisee έχει πρόσβαση στο πλήρες κωδικολόγιο της ΜΕΤRΟ και μπορεί να επιλέξει τα προϊόντα που θα έχει στα ράφια του, ανάλογα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες των καθημερινών πελατών του καταστήματος. Και οι πελάτες μπορούν να βρουν σε κάθε κατάστημα Local τις ίδιες προωθητικές ενέργειες προϊόντων με αυτές που ισχύουν στα εταιρικά.

 

Κάθε My market Local, μπορεί ακόμη να προσαρμόζει και το ωράριό του στις ανάγκες της εκάστοτε γειτονιάς. Μπορεί να μένει ανοιχτό μέχρι αργά το βράδυ τις καθημερινές, ενώ μπορεί να ανοίγει και τις Κυριακές, με διευρυμένο ωράριο, ώστε να καλύπτει κάθε έκτακτη και συμπληρωματική ανάγκη.

 

Γνωρίστε τους συνεργάτες των My market Local: youtube.com

Γιατί ξεχωρίζουν τα My market Local

 

Πολύ ισχυρό κίνητρο για τον υποψήφιο επενδυτή/συνεργάτη, αποτελεί, ασφαλώς η ποιότητα των ίδιων των προϊόντων που θα βρει ο καταναλωτής στα ράφια ενός My market Local. Τα My market συνεργάζονται στην συντριπτική τους πλειοψηφία με Έλληνες παραγωγούς και προμηθευτές.

 

Βασικό σημείο αναφοράς, όλα τα χρόνια λειτουργίας τους, παραμένει ο σεβασμός στον πελάτη, η αδιαπραγμάτευτη ποιότητα των προϊόντων και των προσφερόμενων υπηρεσιών της αλυσίδας, το ασφαλές εργασιακό περιβάλλον, η Βιώσιμη Ανάπτυξη και η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο με πολλαπλούς και πολυδιάστατους τρόπους.

Αυτές τις αξίες αντανακλούν και οι συνεργάτες του δικτύου My market Local. Κάθε νέος Franchisee παραλαμβάνει, με το κλειδί στο χέρι, ένα κατάστημα που λειτουργεί στα πρότυπα, τις αρχές και τη σχέση εμπιστοσύνης των εταιρικών καταστημάτων,

εξασφαλίζοντας του σιγουριά, σταθερότητα, επαγγελματική ανέλιξη και αξιοπρεπή έσοδα από την πρώτη στιγμή.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα