Δευτέρα, 20 Μαρτίου, 2023
ΑρχικήΚοινωνίαΜεγάλη επιχείρηση... ζωής έστησε η ΕΛΑΣ για να μεταφερθεί έγκαιρα σε μαιευτήριο...

Μεγάλη επιχείρηση… ζωής έστησε η ΕΛΑΣ για να μεταφερθεί έγκαιρα σε μαιευτήριο έγκυος, που κινδύνευε (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια μεγάλη επιχείρηση… ζωής έστησε η ΕΛΑΣ, προκειμένου να μεταφερθεί μια έγκυος που κινδύνευε, έγκαιρα σε ιδιωτικό μαιευτήριο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Περιπολικά και μηχανές της ΕΛΑΣ μπήκαν μπροστά από το ασθενοφόρο και άνοιγαν τον δρόμο του, προκειμένου να μεταφερθεί έγκαιρα από το Μοναστηράκι σε μαιευτήριο του Αμαρουσίου, η έγκυος που κινδύνευε.

Η επιχείρηση… ζωής της ΕΛΑΣ στήθηκε χθες (25.12.2020) το βράδυ των Χριστουγέννων στους δρόμους της Αθήνας και τελικά στέφθηκε με επιτυχία, καθώς η γυναίκα έφτασε σε χρόνο ρεκόρ στο μαιευτήριο. Η έγκυος έπρεπε να πάει άμεσα σε νοσοκομείο, καθώς παρουσίασε επιπλοκές, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega.

Το πλήρωμα του ΕΚΑΒ, που είχε ειδοποιηθεί για να την παραλάβει, ενημέρωσε την ΕΛΑΣ, ότι η γυναίκα πρέπει να μεταφερθεί πολύ γρήγορα από το Μοναστηράκι σε ιδιωτικό μαιευτήριο στο Μαρούσι. Ο εκτιμώμενος χρόνος άφιξης που έδινε το GPS ήταν 20 λεπτά.

Το πλήρωμα του ασθενοφόρου κάλεσε άνδρες της ΔΙΑΣ για να βοηθήσουν. Μαζί πήγαν και περιπολικά της ΕΛΑΣ. Τα οχήματα και οι μηχανές της αστυνομίας μπήκαν μπροστά από το ασθενοφόρο και άνοιγαν τον δρόμο και τελικά η έγκυος έφτασε σε 8 λεπτά στο μαιευτήριο του Αμαρουσίου.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter
Διαβάστε Ακόμα