Σάββατο, 1 Απριλίου, 2023
ΑρχικήΚοινωνίαΜαθητής Λυκείου πίσω από το χτύπημα σε ενεχυροδανειστήριο - Άλλαξε ρούχα σε...

Μαθητής Λυκείου πίσω από το χτύπημα σε ενεχυροδανειστήριο – Άλλαξε ρούχα σε καφετέρια

Ο 16χρονος έκανε απόπειρα ληστείας σε ενεχυροδανειστήριο στη Λάρισα. Ο ανήλικος έθεσε σε εφαρμογή το σχέδιό του, μέσα στην καφετέρια που είχε πάει με την παρέα του…

Λύθηκε το μυστήριο με την απόπειρα ληστείας σε ενεχυροδανειστήριο στη Λάρισα. Δράστης όπως αποκαλύφθηκε ήταν ένας 16χρονος μαθητής. Ένα παιδί που άλλαξε ρούχα και μπήκε στο κατάστημα για να πάρει χρήματα και κοσμήματα. Δεν τα κατάφερε και επέστρεψε στην καφετέρια. Οι κινήσεις του είχαν καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας και οι αστυνομικοί μετά από ανάλυση των εικόνων, διαπίστωσαν την ταυτότητά του.

Ενας 16χρονος μαθητής της Β’ τάξης Λυκείου είναι, σύμφωνα με την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ο παρ’ ολίγον ληστής ενεχυροδανειστηρίου, μέρα μεσημέρι στο κέντρο της Λάρισας.

Μετά από έρευνα, χθες το πρωί στο σπίτι του μαθητή, βρέθηκε ένα αεροβόλο πιστόλι που φέρεται να χρησιμοποίησε κατά την απόπειρα ληστείας, όπως επίσης βρέθηκαν και τα ρούχα που φορούσε.

Ο ανήλικος μαθητής φαίνεται να είχε προσχεδιάσει τη ληστεία αφού -σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ελευθερίας»– ενώ βρισκόταν σε κεντρικό καφέ, άλλαξε ρούχα με αυτά που μετέφερε στο σακίδιό του και πήγε στη συνέχεια στο ενεχυροδανειστήριο όπου αποπειράθηκε να ληστέψει την υπάλληλο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο μαθητής άλλαξε και πάλι ρούχα πριν επιστρέψει στην καφετέρια που βρισκόταν πριν την απόπειρα ληστείας.

Η απόπειρα ληστείας έγινε το μεσημέρι της 21ης Δεκεμβρίου του 2022. Ο ανήλικος δράστης, έχοντας μερικώς καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, μπήκε στο ενεχυροδανειστήριο και με την απειλή πιστολιού, απαίτησε από την υπάλληλο να του παραδώσει χρήματα, ωστόσο δεν ολοκλήρωσε την πράξη του και διέφυγε πεζός.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter
Διαβάστε Ακόμα