Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΜάνος Δασκαλάκης: Πρόταση και δαχτυλίδι στη νέα του σύντροφο

Μάνος Δασκαλάκης: Πρόταση και δαχτυλίδι στη νέα του σύντροφο

- Advertisement -

Ο Μάνος Δασκαλάκης φαίνεται ότι έκανε νέο βήμα στην προσωπική του ζωή. Σύμφωνα με μαρτυρία που μεταδόθηκε στην εκπομπή Πρωινό, ο Μάνος Δασκαλάκης έκανε πρόταση και έδωσε δαχτυλίδι στη νέα του σύντροφο.

Φίλη του Μάνου Δασκαλάκη, δήλωσε στο Πρωινό τα εξής:

«Ο Μάνος τώρα και ψυχολογικά είναι πολύ χάλια λόγω των χαμών των παιδιών. Έχει προχωρήσει τη ζωή του, έχει μια σχέση με μια κοπέλα η οποία ήταν και πριν κοντά στο ζευγάρι Δεν θέλω να πω πολλά… Μάλιστα, μένανε και λίγο πιο έξω από την Πάτρα και η κοπέλα μετά από όλα αυτά που έχουν ακουστεί, που έχουν βγει στην επιφάνεια, έχει αναγκαστεί… έχει αλλάξει χρώμα μαλλιών, έχει γίνει μελαχρινή. Καταλαβαίνει ότι δεν είναι εύκολο ούτε να κυκλοφορεί στους δρόμους της Πάτρας γιατί κατευθείαν την αναγνωρίζουν.

Θα σου πω για τον Μάνο ότι τον στηρίζει πάρα πολύ η μΗτέρα του, η οικογένειά του. Απ’ την μεριά της κοπέλας που είναι τώρα μαζί, λίγο οι γνώμες διίστανται. Δηλαδή, οι μισοί είναι με το μέρος του (Μάνου), ότι «ναι, καλά κάνεις και προχωράς την ζωή σου» και οι άλλοι είναι ότι «όχι, δεν είναι σωστό αυτό που κάνεις!».

Είναι εναντίον δηλαδή αυτής της σχέσης;

Ναι. Έχει κάνει το επόμενο βήμα. Ο Μάνος και η κοπέλα ξεκινάνε κάτι καινούργιο.

Έχουν αρραβωνιαστεί δηλαδή;

Έχει γίνει η πρόταση από τον Μάνο, έχει δώσει ένα δαχτυλίδι».

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας 

Διαβάστε Ακόμα