Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαMad Clip: Μυστήριο οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τον έλεγχο...

Mad Clip: Μυστήριο οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τον έλεγχο της Porsche

Βήμα βήμα προχωρούν οι έρευνες προκειμένου να πέσει φως στις συνθήκες υπό τις οποίες ο Mad Clip έχασε την ζωή του στο σοκαριστικό τροχαίο της περασμένης Πέμπτης.

Με οδηγό τα βίντεο κατά μήκος της παραλιακής λεωφόρου, οι αξιωματικοί της Τροχαίας προσπαθούν να φωτίσουν δευτερόλεπτο προς δευτερόλεπτο το σκηνικό του θανάτου, ειδικά ύστερα από μαρτυρίες που ήθελαν τον άτυχο ράπερ να κάνει κόντρες με οδηγό δεξιοτίμονου Audi R8 έξω απο την εκκλησία της Φανερωμένης.

Βέβαια ο οδηγος του Audi το αρνείται λέγοντας ότι το δικό του αυτοκινητο ειναι πιο γρήγορο και δεν έκανε κόντρα. Αυτόπτες μάρτυρες του σκηνικού, φέρονται να είναι και αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ που ανέβαιναν απο το αντίθετο ρεύμα στην παραλιακή και έβλεπαν μπροστά τους τα δυό γρήγορα οχήματα να κινούνται παράλληλα.

Αργά το βράδυ της Πέμπτης, παρουσιάστηκε μόνος του ο οδηγός του AUDI R8, τον οποίο αναζητούσε η αστυνομία, και κατέθεσε ότι όντως ήταν στο σημείο, με συνοδηγό της γυναίκα του. Στον εισαγγελέα είπε ότι δεν συμμετείχε σε κόντρα. Ο εισαγγελέας δέχθηκε την κατάθεσή του και αφέθηκε ελεύθερος δίχως να του απαγγελθούν κατηγορίες.

Μέχρι πριν από λίγες ώρες, οι Αρχές εξέταζαν το ενδεχόμενο εμπλοκής αυτοκινήτου στο τροχαίο, ωστόσο την Παρασκευή δόθηκε τέλος στα σενάριο, σύμφωνα με τον πραγματογνώμονα Παναγιώτη Μαδιά.

Όπως ανέφερε στο protothema.gr, ο οδηγός πιθανό να πάτησε φρένο για ανεξήγητους λόγους χωρίς να υπάρχει κάποιο εμπόδιο και κανένα άλλο αμάξι.

«Λόγω της φερόμενης υπερβολικής ταχύτητας η Porsche πάνω στην καμπύλη της δεξιάς στροφής έπρεπε να φύγει δεξιόστροφα.Αντίθετα , όμως μόλις ολοκλήρωσε το καμπυλόγραμμο τόξο της στροφής , το αυτοκίνητο έφυγε μπροστά και διαγώνια προς τα αριστερά, αριστερόστροφα. Αυτό είναι το παράδοξο της υπόθεσης . Για να κινηθεί έτσι το αυτοκίνητο και να εκτραπεί με αυτό το μηχανισμό που εξετράπη, μάλλον πάτησε για ανεξήγητους λόγους φρένο χωρίς να υπάρχει κάποιο εμπόδιο και κανένα άλλο αμάξι» είπε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Μαδιάς.

Δείτε βίντεο:

Οι τοξικολογικές εξετάσεις θα ρίξουν φως στα αίτια του δυστυχήματος

Το ενδιαφέρον, τη δεδομένη χρονική στιγμή, επικεντρώνεται στα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης και σε εκείνα των αιματολογικών εξετάσεων που έγιναν προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο 34χρονος είχε καταναλώσει αλκοόλ μετά την αποχώρηση του απο το γάμο φίλων του σε γνωστό κλαμπ της παραλιακής.

Φρέναρε απότομα ο Mad Clip;

Αυτό που ερευνάται την ίδια ώρα είναι οι ροδιές οι οποίες έχουν αποτυπωθεί στο οδόστρωμα. Βρέθηκαν δηλαδή κάποια σημεία στον δρόμο που δείχνουν ότι το αυτοκίνητο του τράπερ φρέναρε απότομα.

Ψάχνουν λοιπόν στις αρχές να βρουν τι είναι εκείνο που τον έκανε να φρενάρει ξαφνικά και να χάσει τον έλεγχο του οχήματός του με αποτέλεσμα τη μοιραία πρόσκρουση.

troxaio_madclip3

troxaio_madclip4madclip_troxaio_introxaio_simeio_madclip3troxaio_simeio_madclip4

 

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα