Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΛηστεία σε βενζινάδικο με χατζάρα – Μπήκε με αυτοκίνητο και σταμάτησε μπροστά...

Ληστεία σε βενζινάδικο με χατζάρα – Μπήκε με αυτοκίνητο και σταμάτησε μπροστά στις αντλίες

Τον τρόμο έζησε το απόγευμα της Τρίτης 20 Δεκεμβρίου ο υπάλληλος βενζινάδικου που βρίσκεται πέριξ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας ο οποίος απειλήθηκε από κουκουλοφόρο ληστή με μαχαίρι.

 

Ήταν λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα όταν ένα αυτοκίνητο μπήκε στο εν λόγω πρατήριο υγρών καυσίμων και τίποτα δεν έδειχνε ότι δεν είναι ένας συνηθισμένος πελάτης. Ωστόσο, με αστραπιαίες κινήσεις ένας νεαρός με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του βγήκε από το αμάξι και κρατώντας ένα μαχαίρι (τύπου χατζάρα) κατευθύνθηκε απευθείας στον 18χρονο υπάλληλο φωνάζοντας: «Ληστεία, δώσε μου τα χρήματα, αμέσως».

Στο βενζινάδικο σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr υπήρχε και άλλος υπάλληλος ο οποίος όμως εκείνη την στιγμή βρισκόταν στην πίσω πλευρά του πρατηρίου και δεν είχε εικόνα για όσα διαδραματίζονταν.

Ο ληστής πρόβαλλε το μαχαίρι και άρπαξε περίπου 200 ευρώ που βρήκε στο ταμείο και αμέσως μπήκε στο αμάξι και τράπηκε σε φυγή. Ο υπάλληλος στο μεταξύ ειδοποίησε την αστυνομία η οποία έσπευσε άμεσα στο πρατήριο με έξι περιπολικά και άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ με τις μηχανές τους.

Ξεκίνησε αμέσως ανθρωποκυνηγητό στους πέριξ δρόμους, καθώς στήθηκε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση, αφού το θύμα είχε δώσει πλήρη περιγραφή τόσο του αυτοκινήτου όσο και του ίδιου του νεαρού δράστη. Ωστόσο, ο ληστής δεν έχει ακόμη εντοπιστεί.
Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα