Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΛάρισα: Καταγγελία για βιασμό 17χρονου από δύο ανηλίκους

Λάρισα: Καταγγελία για βιασμό 17χρονου από δύο ανηλίκους

Σύλληψη 15χρονου στη Λάρισα με την κατηγορία του βιασμού ανηλίκου στη Λάρισα. Για την υπόθεση αναζητείται και ένας 17χρονος, που διαφεύγει της σύλληψης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας «Ελευθερία» και όπως μεταφέρει το onlarissa.gr, οι δύο ανήλικοι εξανάγκασαν έναν άλλον 17χρονο σε ανοχή γενετήσιας πράξης γιατί το θεώρησαν «αστείο».

Το περιστατικό φαίνεται πως έλαβε χώρα την περασμένη Τρίτη στην πλατεία Εργατικής Πρωτομαγιάς, στον Μεγάλο Προφήτη Ηλία, στη συνοικία της Νεράιδας.

Ο 15χρονος οδηγήθηκε χθες στον εισαγγελέα όπου του ασκήθηκε δίωξη για βιασμό από κοινού και παραπέμφθηκε σε ανακρίτρια για να απολογηθεί. Μέχρι τότε, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Κατά τις έως τώρα δηλώσεις του, ο ανήλικος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι έκαναν «πλάκα» και αρνήθηκε την κατηγορία περί γενετήσιας πράξης.

Η μητέρα του φερόμενου ως θύματος κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία και οι Αρχές προχώρησαν σε προσαγωγές νεαρών, μεταξύ των οποίων ήταν και ο 15χρονος., που τελικώς συνελήφθη. Μέχρι στιγμής, ο δεύτερος κατηγορούμενος παραμένει άφαντος.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα