Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΚιβωτός του Κόσμου: Νοίκιασαν σπίτι ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα

Κιβωτός του Κόσμου: Νοίκιασαν σπίτι ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα

Νέα κατοικία αναζήτησαν και βρήκαν ο πατήρ Αντώνιος και η σύζυγός του. Το νέο ΔΣ της ΜΚΟ, «Κιβωτός του Κόσμου» απομάκρυνε το ζευγάρι από το κτίριο όσο είνανι σε εξέλιξη η έρευνα των Αρχών ύστερα από καταγγελίες για κακοποίηση των παιδιών αλλά και ύποπτες οικονομικές κινήσεις. Το ζευγάρι, ισχυρίστηκε ότι η έξωση, τους ανάγκασε να κοιμηθούν στο αυτοκίνητο.

Ωστόσο, το MEGA, αποκάλυψε ότι ήδη βρήκαν σπίτι. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δίπλα στο καινούργιο τους σπίτι, έχουν αγοράσει και μια αποθήκη προκειμένου τις επόμενες ημέρες να μεταφέρουν κάποια από τα πράγματά τους, τα οποία βρίσκονται στο σπίτι στον Κολωνό, μια ενέργεια που θα πρέπει να γίνει σε συνεννόηση με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΜΚΟ.

Οι επόμενες κινήσεις

Με όλες τις Αρχές να τους έχουν υπό ασφυκτικό κλοιό, ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα ετοιμάζουν τις επόμενες κινήσεις τους.

Όπως έχει γίνει γνωστό, τη Δευτέρα θα επισκεφτούν τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρο Ντογιάκο, προκειμένου να του γνωστοποιήσουν τα όσα γίνονται εις βάρος τους και να ζητήσουν την παρέμβασή του στις παρανομίες, όπως λένε, που έχουν γίνει.

Μία από αυτές, είναι το άλλαγμα των κλειδαριών από το σπίτι του Κολωνού, όπου έμενε το ζεύγος των ιδρυτών της «Κιβωτού», με πρωτοβουλία του νέου ΔΣ της Οργάνωσης και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.

Μάλιστα, έχουν προαναγγείλει μηνύσεις προς τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου για παραβίαση οικιακής ειρήνης και για παράβαση καθήκοντος.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα