Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΚέρκυρα: Συνελήφθη ανήλικος που κυκλοφορούσε με όπλο

Κέρκυρα: Συνελήφθη ανήλικος που κυκλοφορούσε με όπλο

Οπλισμένος με ένα αεροβόλο πιστόλι κυκλοφορούσε σαν… κύριος στην Κέρκυρα ένας ανήλικος Έλληνας, το πρωί της Παρασκευής, αλλά έπεσε σε μπλόκο ελέγχων που είχαν στήσει οι αστυνομικοί της Ασφάλειας και υποβλήθηκε σε σωματική έρευνα, κατά την διάρκεια της οποίας βρέθηκε το όπλο.

Ο ανήλικος συνελήφθη και κατασχέθηκε το αεροβόλο, δεν εξήγησε όμως για ποιο λόγο το είχε μαζί του και τι σκόπευε να κάνει με αυτό. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή, ενώ στο πλαίσιο της προανάκρισης συνελήφθη και η μητέρα του για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου και παραπέμφθηκαν μαζί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Συνελήφθη για παράβαση του νόμου για τα όπλα
Με «γυμνό» το κυνηγετικό του όπλο κυκλοφορούσε στην περιοχή Αγία Παρασκευή της Λέσβου ένας Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος που του έκαναν έλεγχο και διαπίστωσαν ότι παραβίαζε τις προϋποθέσεις που προβλέπονται από τη νομοθεσία, δηλαδή να το μεταφέρει μέσα σε θήκη. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα που διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Μυτιλήνης, ενώ το κυνηγετικό όπλο κατασχέθηκε.

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα