Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΚαπραβέλος: Έχουμε 600 νεκρούς το μήνα από κορωνοϊό

Καπραβέλος: Έχουμε 600 νεκρούς το μήνα από κορωνοϊό

Δεν κρύβει την ανησυχία του για τα τραγικά στοιχεία με τους θανάτους που καταγράφονται στη χώρα μας από τον κοροναϊό ο διευθυντή της ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου Nίκος Καπραβέλος. «Η γρίπη μπορεί να ταλαιπωρεί πολύ κόσμο, όμως ο κοροναϊός ακόμα δεν αστειεύεται», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Καπραβέλος.

Ο διευθυντής της Β’ ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης αναφέρθηκε και στην εικόνα που υπάρχει αυτή την περίοδο με την έξαρση των ιώσεων.Μιλώντας στο Open, ο γιατρός χαρακτήρισε «απαράδεκτα χαμηλή τη συμμόρφωση στις ιατρικές οδηγίες, την ώρα που έχουμε μεγάλη διασπορά των ιώσεων».

Όπως τόνισε και στην χθεσινή εφημερία του Παπανικολάου «είχαμε πολλές εισαγωγές, κυρίως σε μεγάλες ηλικίες με υποκείμενα νοσήματα». Μάλιστα τόνισε πως ο αριθμός των κρουσμάτων είναι «ανεπίτρεπτα ψηλός. 600 νεκρούς έχουμε το μήνα, είναι ένας δυσβάσταχτος αριθμός. Είπαμε πως θα έχουμε έξαρση όλων των ιώσεων, βλέπετε όμως οι τραγικές επιπτώσεις είναι από τον κοροναϊό. Η γρίπη μπορεί να ταλαιπωρεί πολύ κόσμο, όμως ο κοροναϊός ακόμα δεν αστειεύεται».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα