Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΒ. ΕλλάδαΚακοκαιρία Daniel: Δραματικές ώρες σε Λάρισα, Μαγνησία - Μηνύματα του «112» σε...

Κακοκαιρία Daniel: Δραματικές ώρες σε Λάρισα, Μαγνησία – Μηνύματα του «112» σε πάνω από 30 περιοχές

Σε τρεις περιοχές, πριν από τα Τέμπη, στις εκβολές του Πηνειού και νοτιότερα προς τον Βόλο, εστιάζονται τα προβλήματα με την υψηλή στάθμη των υδάτων από την κακοκαιρία Daniel.

Το απόγευμα του Σαββάτου στάλθηκαν μηνύματα από το «112» για έξι περιοχές που είναι κοντά στα Τέμπη, άλλες επτά που είναι στις εκβολές του Πηνειού και για 22 περιοχές στο Στεφανοβίκειο, καλώντας τους κατοίκους των περιοχών να παραμένουν σε ετοιμότητα για πλημμυρικά φαινόμενα, συνολικά 35 περιοχές.

Αρχικά το 112 κάλεσε τους κατοίκους των περιοχών Κάτω Ραψάνη, Τέμπη, Ιτέα, Γόννοι, Μακρυχώρι, Ευαγγελισμός να είναι σε ετοιμότητα λόγω κινδύνου πλημμυρικών φαινομένων.

Μήνυμα εστάλη και για τις περιοχές Αλεξανδρινή, Παλαιόπυργος, Μεσάγκαλα, Ομόλιο, Στόμιο, Καστρί Λουτρό, Κουλούρα. Και σε αυτές οι πολίτες καλούνται σε ετοιμότητα λόγω κινδύνου πλημμυρικών φαινομένων.

Αργότερα εστάλη μήνυμα για τα χωριά Ριζόμυλος, Στεφανοβίκειο, Αρμένιο, Σωτήριο, Κόκκινες, Νίκη, Μελισσά, Αχίλλειο, Λοφίσκος, Καλαμάκι να παραμένουν σε ετοιμότητα εκκένωσης λόγω πλημμυρικών φαινομένων. Τα χωριά μεταξύ του νομού Λάρισας και του νομού Μαγνησίας.

Τέλος, εστάλη μήνυμα και για τα χωριά Αναγγένηση, Μέλια, Μόδεστος, Πρόδρομος, Γλαύκη, Πλατύκαμπος, Ελευθέριο, Δήμητρα, Νεοχώρι, Νάματα, Καστρί, Κάτω Αμυγδαλή να παραμένουν σε ετοιμότητα εκκένωσης λόγω πλημμυρικών φαινομένων.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα