Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΗ στιγμή που ο ΛΕΞ έβαλε... φωτιά στην συναυλία για τον Παύλο...

Η στιγμή που ο ΛΕΞ έβαλε… φωτιά στην συναυλία για τον Παύλο μπροστά στην Μάγδα Φύσσα (ΒΙΝΤΕΟ)

Η μεγάλη συναυλία στα Λιπάσματα για τα 10 χρόνια από την δολοφονία του Παύλου Φύσσα, σημαδεύτηκε από την εμφάνιση του ΛΕΞ.

Η Δραπετσώνα χθες το βράδυ γέμισε από κόσμο κάθε ηλικίας που ήθελε να τιμήσει τον Παύλο Φύσσα, ο οποίος πριν από 10 χρόνια δολοφονήθηκε από τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής. Ο χώρος των λιπασμάτων μετατράπηκε σε ένα απέραντο αντιφασιστικό ποτάμι υπό τους ήχους πολλών καλλιτεχνών, όπως ήταν οι εξής: Βίκυ Καράτζογλου, Γιαγκίνηδες, Γιάννης Χαρούλης, Μεθυσμένα Ξωτικά, Μίλτος Πασχαλίδης, ΝΙΟ.ΣΤΕ, Φιάσκο, Φωτεινή Βελεσιώτου, Dani Gambino x DJ The Boy, Frenzee, Iezekil, Notowns, Vodka Juniors, Yellow Mary.

Όλοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, όμως την παράσταση έκλεψε ο ΛΕΞ, ο οποίος σε κάθε εμφάνισή του προκαλεί πανικό, τραβώντας χιλιάδες κόσμου για να τον δει να ραπάρει live. Έτσι έγινε και χθες…

Μόλις έκανε την εμφάνισή του στη σκηνή, ο χώρος έγινε κατακόκκινος από τα δεκάδες καπνογόνα που πήραν φωτιά, όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω video…

Η μεγάλη στιγμή όμως ήταν όταν ερμήνευσε, μπροστά στην Μάγδα Φύσσα, το Air Max που περιλαμβάνει τους παρακάτω στίχους…

Γι’ αυτούς που φύγαν νωρίς κι οι γειτονιές τρέμαν στο διάβα τους
Ραπάρω και μ’ ακούν οι μάνες τους, το γράφω για τους αθάνατους

Θυμίζουμε πως σήμερα στις 17:30 είναι προγραμματισμένη η μεγάλη πορεία μέσα Στις γειτονιές του Κερατσινίου και της Νίκαιας με κατάληξη τον Πειραιά, με προσυγκέντρωση το μνημείο του Παύλου Φύσσα στην ομώνυμη οδό.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα