Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΦρίκη στο Μαρούσι: Αντιζηλία δείχνουν τα πρώτα στοιχεία για τη δολοφονία 22χρονης...

Φρίκη στο Μαρούσι: Αντιζηλία δείχνουν τα πρώτα στοιχεία για τη δολοφονία 22χρονης από 17χρονη

 

 

Ένα αποτρόπαιο έγκλημα σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο Μαρούσι, σημαίνοντας συναγερμό στην Ελληνική Αστυνομία. Δράστις μια 17χρονη, η οποία μαχαίρωσε μέχρι θανάτου μια 22χρονη.

Θύμα και δράστις είχαν φιλικές σχέσεις. Το απόγευμα της Κυριακής, οι δύο κοπέλες βρίσκονταν στο σπίτι της 17χρονης στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου, στο Μαρούσι. Λόγοι αντιζηλίας φαίνεται ότι κρύβονται πίσω από τα κίνητρα που πυροδότησαν το άγριο έγκλημα, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ.

Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι η 17χρονη, που συνελήφθη από τις Αρχές, φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και να λαμβάνει αγωγή. Ο πατέρας της ανήλικης, που είναι γνωστός καρδιολόγος στο Μαρούσι φέρεται να αποκάλυψε στους αστυνομικούς ότι η κόρη του αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και λαμβάνει αγωγή.

Το θύμα, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, έφερε πολλές μαχαιριές στο λαιμό και στο σώμα, ενώ εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Τις Αρχές φέρεται να ειδοποίησε ο πατέρας της 17χρονης κοπέλας.

Σοκαρισμένη η γειτονιά

Μια γειτόνισσα της οικογένειας αδυνατεί να καταλάβει τι έχει συμβεί: «Την 17χρονη και την οικογένειά της τη γνωρίζουμε καλά, οι γονείς της είναι εξαίρετοι άνθρωποι. Η κοπέλα αντιμετώπιζε κάποια ψυχικά προβλήματα. Ήταν μία οικογένεια υπεράνω κάθε υποψίας. Δεν υπήρχαν ποτέ τσακωμοί», ήταν τα λόγια της.

 

 

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα