Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΕξαπλώνεται η φωτιά στη Λαμία - Εκκενώνεται το βόρειο τμήμα της! (ΦΩΤΟ)

Εξαπλώνεται η φωτιά στη Λαμία – Εκκενώνεται το βόρειο τμήμα της! (ΦΩΤΟ)

Δραματικές στιγμές εκτυλίσσονται στην περιοχή του Αφανού της Λαμίας, με τις φλόγες να έχουν κάψει ήδη μια αποθήκη και να απειλούν τις κατοικίες.

Η Πολιτική Προστασία απευθύνει έκκληση στους πολίτες να κλείσουν τα σπίτια τους και να προστατεύσουν τα σπίτια τους ρίχνοντας νερό στις αυλές καθώς και να απομακρυνθούν άνθρωποι που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες.
Τα εναέρια μέσα προσπαθούν να την θέσουν υπό έλεγχο, η κατάσταση όμως είναι πολύ δύσκολη γιατί πνέουν οι δυτικοί άνεμοι 6 μποφόρ με Ριπές 7 μποφόρ.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν καεί ήδη 2 σπίτια και μια αποθήκη στην περιοχή του Αφανού.
Σήμα από το 112 ζητά από τους κατοίκους της Λαμίας που μένουν προς το βόρειο τμήμα της πόλης να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους την ίδια ώρα η φωτιά πέρασε το δρόμο Λαμίας Δομοκού καίει τώρα μέσα στον Ξηριά και κατευθύνεται προς τη Νέα Μαγνησία.
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "GR-Alert: Εξαιρετικά επείγουσα ειδοποίηση Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας 26-07-2023 17:00. Αν βρίσκεστε στο βόρειο τμήμα της πόλης της Λαμίας εκκενώστε τώρα προς το κέντρο και νότια της Λαμίας Πυρκαγιά στην περιοχή σας. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών. Οδηγίες αυτοπροστασίας: https:/ciprotecton.o.g/odigies -prostasias/dasikes-pyrkagies Civil Protection Greece 26-07-2023 17:00. If you are in North part of the city of Lamia, evacuate now to the center and south of Lamia. Fire in area. Follow instructions of Authorities. Protective action guidelines: https:/ciprotecion.gov.gr/112/al -quidelines"
Μπορεί να είναι εικόνα φωτιά και δρόμος
Μπορεί να είναι εικόνα φωτιά και κείμενο

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα