Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΕπέστρεψαν σπίτι και το βρήκαν σε αυτή την κατάσταση – Η διάρρηξη...

Επέστρεψαν σπίτι και το βρήκαν σε αυτή την κατάσταση – Η διάρρηξη και το σοκ των ιδιοκτητών (ΦΩΤΟ)

Θύματα θρασύτατων διαρρηκτών έπεσαν, λίγα 24ωρα πριν τα Χριστούγεννα και συγκεκριμένα το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής (23/12), ιδιοκτήτες ενός σπιτιού στο χωριό Μοναστηράκι του σεισμόπληκτου Δήμου Μινώα Πεδιάδας στην Κρήτη.

 

Κρήτη: Επέστρεψαν σπίτι και το βρήκαν σε αυτή την κατάσταση – Η διάρρηξη και το σοκ των ιδιοκτητών

Όπως μπορείτε να δείτε και στις επόμενες φωτογραφίες, οι δράστες έκαναν γης μαδιάμ τους χώρους του σπιτιού ψάχνοντας οτιδήποτε θα μπορούσαν να πάρουν μαζί τους. Σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες του σπιτιού, οι αστυνομικοί του Τμήματος Αρκαλοχωρίου έχουν καταγράψει το συμβάν, έχουν πάρει τα απαραίτητα αποτυπώματα και διερευνούν την υπόθεση.

Η κλοπή, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες έγινε τις ώρες που βρέθηκαν στο Ηράκλειο για ψώνια! Έκπληκτοι όταν επέστρεψαν, αντίκρισαν το σκηνικό που βλέπετε και εσείς στις φωτογραφίες. Ωστόσο όπως σημειώνει το θύμα, το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει αρκετές διαρρήξεις στα χωριά Ίνι, Μοναστηράκι και Μαχαιρά.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού που βρέθηκε στο στόχαστρο των διαρρηκτών σχολιάζει πώς μονάχα την περίοδο του σεισμού υπήρχε κινητικότητα από την Αστυνομία και τόσο εκείνος όσο και οι υπόλοιποι ιδιοκτήτες, ζητούν την αύξηση των περιπολιών. Δείτε τις εικόνες του ekriti.gr…

  

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα