Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκη: Τα ΕΛΤΑ στέλνουν τα γράμματα των παιδιών στον Αϊ Βασίλη

Θεσσαλονίκη: Τα ΕΛΤΑ στέλνουν τα γράμματα των παιδιών στον Αϊ Βασίλη

Τα ΕΛΤΑ στέλνουν τα γράμματα των παιδιών στον Αϊ Βασίλη. Οι μικροί μας φίλοι ρίχνουν τα γράμματα σε ένα κόκκινο γραμματοκιβώτιο και περιμένουν την απάντηση και το δώρο των Χριστουγέννων από τον αγαπημένο τους Άγιο.

Σύμφωνα με τον κ. Λάζαρο Λαζαρίδη, Διευθυντή Φιλοτελισμού ΕΛΤΑ, εδώ και 35 χρόνια πραγματοποιείται αυτή η δράση, ενώ τα γράμματα των πιο…μεγάλων παιδιών, είναι τα πιο συναισθηματικά. Τα ειδικά γραμματοκιβώτια που προορίζονται για τα γράμματα του Αϊ Βασίλη, είναι πάνω από 4.000 σε όλη τη χώρα, κατέληξε ο κ. Λαζαρίδης.

Κάθε χρόνο μικροί και μεγάλοι γράφουν στον Άγιο των Χριστουγέννων χιλιάδες γράμματα, περιμένοντας να εκπληρωθούν οι ευχές τους. Και τα ΕΛΤΑ αναλαμβάνουν και πάλι, μετά τη διακοπή λόγω πανδημίας, την πιο μαγική δουλειά του κόσμου, να τους τα παραδώσουν!

Ο Αϊ Βασίλης φροντίζει μάλιστα να απαντάει σε κάθε έναν ξεχωριστά, για να γνωρίζει κάθε παιδί ότι διάβασε το γράμμα του.

Στη θέση του αποστολέα τα παιδιά πρέπει να συμπληρώσουν το όνομα και την πλήρη ταχυδρομική διεύθυνση του σχολείου τους, την τάξη και τον αριθμό των μαθητών, το όνομα του υπεύθυνου εκπαιδευτικού και τέλος να ταχυδρομήσουν τα γράμματα στο ειδικό κόκκινο γραμματοκιβώτιο (ή στο κίτρινο γραμματοκιβώτιο) των ΕΛΤΑ, το αργότερο έως τις 20 Δεκεμβρίου.

Πηγή Ertnews.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα