Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΕπεισόδια στου Ρέντη: Οι Αρχές κάνουν "φύλλο και φτερό" τις κάμερες γύρω...

Επεισόδια στου Ρέντη: Οι Αρχές κάνουν “φύλλο και φτερό” τις κάμερες γύρω από το γήπεδο

Καρέ καρέ «ξεσκονίζουν» οι Αρχές τις κάμερες γύρω από το γήπεδο του Ρέντη, όπου σημειώθηκαν τα τραγικά γεγονότα με τον βαρύτατο τραυματισμό του αστυνομικού.

Ο 31χρονος εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Παραμένει σε καταστολή στη ΜΕΘ, με διάχυτη αιμορραγία στον μηρό.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες από το newsit.gr, οι Αρχές κάνουν «φύλλο και φτερό» τις κάμερες γύρω από το γήπεδο του Ρέντη, εκτιμώντας ότι ενδεχομένως και να εντοπίσουν τα πρόσωπα εκείνα, που θα τους οδηγήσουν στον δράστη που έριξε τη ναυτική φωτοβολίδα στον άτυχο αστυνομικό, τραυματίζοντάς τον σοβαρότατα στον μηρό.

Την ίδια ώρα, ένα σημαντικό εύρημα βρίσκεται στο «μικροσκόπιο» των Αρχών. Υπολείμματα φωτοβολίδας που βρέθηκαν κοντά στο γήπεδο, έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια, ενώ σύμφωνα με την εκπρόσωπο Τύπου της ΕΛΑΣ, Κωνσταντίνα Δημογλίδου εντοπίστηκε και μαχαίρι στις τουαλέτες του γηπέδου.

Όπως είπε η ίδια, μέσα στο γήπεδο δεν υπάρχουν κάμερες και εξετάζεται το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας έξω από αυτό. «Αυτό που έγινε στου Ρέντη ήταν «καθαρά δολοφονική επίθεση, μέσα στον αγώνα δεν έγινε τίποτα».

Σημείωσε δε πως ορισμένοι από τους προσαχθέντες «αρνήθηκαν είτε να δώσουν αποτυπώματα, είτε τη λήψη DNA είτε να δώσουν δείγμα για την ανίχνευση πυρίτιδας από τα χέρια τους» και υπογράμμισε πως «υπήρχαν και κάποια πειστήρια που βρέθηκαν μέσα στο γήπεδο», όπως υπολείμματα από ρούχα και full face κουκούλες, καθώς «κάποιοι αποπειράθηκαν να κάψουν ρούχα μέσα στις τουαλέτες».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα