Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΕνδοοικογενειακή βία: Έτρεχε με το παιδί στην αγκαλιά για να γλιτώσει από...

Ενδοοικογενειακή βία: Έτρεχε με το παιδί στην αγκαλιά για να γλιτώσει από τον εν διαστάσει σύζυγό της

Η ενδοοικογενειακή βία έχει μετατραπεί σε μείζον πρόβλημα. Αυτή τη φορά, εφιαλτικές στιγμές έζησε μια μητέρα με το ανήλικο παιδί της…

“Μπούκαρε” στο σπίτι της εν διαστάσει συζύγου του στον Βόλο και τα έσπασε όλα, ένας 43χρονος που πέρασε ένα 24ωρο στο κρατητήριο και σήμερα οδηγείται στο Αυτόφωρο. Κατηγορείται για άσκηση ενδοικογενειακής βίας και φθοράς περιουσίας, ενώ η σύλληψη έγινε την Κυριακή το βράδυ 15 Ιανουαρίου.

Μετά την εισβολή στο σπίτι της πρώην συζύγου του, εκείνη τρομαγμένη πήρε το ανήλικο παιδί τους και έφυγε, για να αποφευχθούν τα χειρότερα. Ο 43χρονος, που μένει λίγα μέτρα μακριά από την πρώην συζυγική κατοικία, σε έξαλλη κατάσταση πήγε στο σπίτι και αφού λογομάχησε με την σύζυγό του άρχισε να τη βρίζει, να κλωτσάει πόρτες και έπιπλα.

Εκείνη, άρπαξε το παιδί και αποχώρησε από το σπίτι πηγαίνοντας στην αστυνομία. Σύμφωνα με το gegonota.news, ο 43χρονος συνελήφθη, κρατήθηκε στο τμήμα και χθες οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα, όπου ζήτησε και πήρε αναβολή για να δικαστεί σήμερα.

Το Δικαστήριο του επέβαλε να μην πλησιάζει το σπίτι, τη γυναίκα και το παιδί του στα πενήντα μέτρα.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα