Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΕλεύθερη με εγγύηση 50.000 ευρώ η χήρα του Γιώργου Τράγκα

Ελεύθερη με εγγύηση 50.000 ευρώ η χήρα του Γιώργου Τράγκα

Ελεύθερη με μοναδικό περιοριστικό όρο την καταβολή εγγύησης 50.000 ευρώ, αφέθηκε προ ημερών με τη σύμφωνη γνώμη της 3ης τακτικής ανακρίτριας Αθηνών και του αρμόδιου Εισαγγελέα, η Μαρία Καρρά, χήρα του εκδότη- δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα.

Σύμφωνα με το dikastiko, η κα. Καρρά κατηγορείται για δύο κακουργήματα που αφορούν απόκρυψη στα “πόθεν έσχες” της περιουσιακών στοιχείων άνω των 300.000 ευρώ. Το χρονικό διάστημα κατά το οποίο φέρεται ότι τελέστηκαν τα συγκεκριμένα αδικήματα είναι, σύμφωνα με στοιχεία της δικογραφίας, από το 2012 έως και το 2021.

Πρόκειται ουσιαστικά για το βασικό σκέλος της κατηγορίας σχετικά με τις δηλώσεις πόθεν έσχες, από την οποία η χήρα του Γιώργου Τράγκα περνά επι της ουσίας δικαστικά “αλώβητη”, ενώ βρίσκεται βέβαια σε εξέλιξη εισαγγελική έρευνα απο το αρμόδιο οικονομικό τμήμα, για άλλα αδικήματα.

Γι’ αυτό άλλωστε και ο συνήγορός της Θόδωρος Μαντάς, εξέφρασε την ικανοποίησή του καθώς “δικαιώθηκε η θέση μας από την πρώτη στιγμή ότι η Δικαιοσύνη θα έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο και όχι η δημόσια αντιπαράθεση. Εξ αρχής ακολουθήσαμε την θεσμική υπεράσπιση και όχι την υπεράσπιση σε κοινή θέα”.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα