Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΈκλεψαν το μηχανάκι διανομέα την ώρα που παρέδιδε παραγγελία

Έκλεψαν το μηχανάκι διανομέα την ώρα που παρέδιδε παραγγελία

Απόγνωση για διανομέα που του έκλεψαν το μηχανάκι εν ώρα εργασίας. Το πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα στο Βόλο, όταν την παραμονή των Χριστουγέννων ο 35χρονος και πατέρας τριών παιδιών, παρέδιδε παραγγελία.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 22:00 το βράδυ, όταν ανέβηκε σε πολυκατοικία για να παραδώσει. Όμως, για να παραδώσει γρήγορα την παραγγελία και να επιστρέψει στο μαγαζί που εργάζεται, αφηρημένος άφησε τα κλειδιά πάνω στο μηχανάκι.

Μόλις επέστρεψε το δίκυκλο είχε κάνει «φτερά». Άγνωστος ή άγνωστοι βρήκαν την ευκαιρία να το κλέψουν. Λίγα μέτρα πιο κάτω από το σημείο που παρέδωσε την παραγγελία είναι ένα πάρκο. Περνώντας ο ίδιος αντιλήφθηκε κίνηση στο πάρκο. Δεν αποκλείεται να τον παρακολούθησαν και μόλις συνειδητοποίησαν τα κλειδιά πάνω στο μηχανάκι, το άρπαξαν και έγιναν καπνός, σύμφωνα με το taxydromos.gr.

Για την κλοπή έγινε καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα Βόλου, ενώ σε ανάρτησή του ο Βασίλης Τόπας, ανέφερε: «Πριν μια ώρα διανομέας της εταιρείας Smokers αφήνοντας το μηχανάκι να παραδώσει παραγγελία στη Κύπρου στο παρκάκι κάποιος, ή κάποιοι του κλέψανε το μηχανάκι. Daytona μαύρο 125 cc με πινακίδα ΒΤΒ 786. Παρακαλώ οποίος δει το μηχανάκι ας ειδοποιήσει την αστυνομία η το Smokers στο 2421303333.Το παιδί είναι οικογενειάρχης με τρία παιδιά και τρέχει όλη μέρα για το μεροκάματο. Ευχαριστώ».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα