Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΈκαναν κατάληψη σε δυο ξένα σπίτια και τα διέλυσαν

Έκαναν κατάληψη σε δυο ξένα σπίτια και τα διέλυσαν

Ολοκληρωτική καταστροφή προκάλεσαν σε δυο γειτονικά σπίτια στον Πύργο τρεις Έλληνες, ένας ενήλικος και δυο παιδιά ηλικίας 16 και 13 χρόνων, οι οποίοι τα είχαν καταλάβει παράνομα και προκάλεσαν εκτεταμένες φθορές που ξεπερνούν σε κόστος τα 62.000 ευρώ!

Η πρωτοφανής λεηλασία αποκαλύφθηκε όταν ο ιδιοκτήτης των σπιτιών διαπίστωσε ότι είχαν κατοικηθεί παράνομα από τους δράστες, οι οποίοι μάλιστα είχαν κλέψει από το εσωτερικό τους μια τηλεόραση και μια κιθάρα. Μετά την καταγγελία που υπέβαλε, οργανώθηκε επιχείρηση από αστυνομικούς της Ασφάλειας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι εκκένωσαν τα σπίτια τα ξημερώματα του Σαββάτου και συνέλαβαν τους καταληψίες, που παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πύργου με κατηγορίες για κατάληψη ξένης ιδιοκτησίας, κλοπή και διακεκριμένες φθορές.

Διέρρηξαν τρία σπίτια σε μια νύχτα

Τρεις διαρρήξεις που είχαν γίνει μέσα σε λίγα λεπτά σε σπίτια στον Πύργο, τα ξημερώματα της 29ης Μαΐου, εξιχνιάστηκαν μετά από έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας, οι οποίοι ταυτοποίησαν έναν από τους δράστες και αναζητούν τα στοιχεία των άγνωστων συνεργών του. Από την προανάκριση προέκυψε ότι οι διαρρήκτες διέπραξαν δυο κλοπές και μια απόπειρα και άρπαξαν κοσμήματα συνολικής αξίας 10.200 ευρώ, ενώ ο Έλληνας που ταυτοποιήθηκε τους περίμενε φυλάγοντας τσίλιες μέσα σε ένα όχημα με το οποίο τους φυγάδευσε. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές τετελεσμένες και σε απόπειρα σε βαθμό κακουργήματος που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα