Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΔράμα: «Όλα είναι ψέματα» λέει ο 36χρονος που προφυλακίστηκε για τον βιασμό...

Δράμα: «Όλα είναι ψέματα» λέει ο 36χρονος που προφυλακίστηκε για τον βιασμό του γιου της συντρόφου του

Το φως της δημοσιότητας βλέπουν τα όσα ισχυρίστηκαν στις αρχές τόσο ο 16χρονος όσο και ο 36χρονος σύντροφος της μητέρας του, ο οποίος προφυλακίστηκε για τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό του ανήλικου αγοριού και την απόπειρα βιασμού του 15χρονου φίλου του θύματος, στη Δράμα. Ο 16χρονος φέρεται να υποστήριξε ότι η πρώτη φορά που τον κακοποίησε ο σύντροφος της μητέρας του ήταν τον Μάϊο του 2021.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», το αγόρι περιέγραψε στους αστυνομικούς ότι κάθε φορά που τον προσέγγιζε ο δράστης ήταν μεθυσμένος και έψαχνε αφορμές για να μπει στο δωμάτιό του. Όπως είπε, όταν έλειπε η μητέρα του, ήταν κουρασμένη ή κοιμόταν, έβρισκε αφορμή για να μπει στο δωμάτιό του.

Ο 16χρονος φέρεται να ανέφερε, επίσης, ότι δεν είχε μιλήσει έως τώρα γιατί «φοβόταν μην πάθει κακό η μητέρα του», καθώς, όπως είπε, αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα υγείας.Από την πλευρά του, ο 36χρονος φέρεται να υποστήριξε στην απολογία του ότι τα δύο ανήλικα παιδιά λένε ψέματα και πως ήθελαν να τον εκδικηθούν.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα