Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΔολοφονία οπαδού στη Νέα Φιλαδέλφεια: Διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης από την εισαγγελέα του...

Δολοφονία οπαδού στη Νέα Φιλαδέλφεια: Διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης από την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου

Tην παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Γεωργίας Αδειλίνη προκάλεσαν τα επεισόδια σκληρής οπαδικής βίας με το θάνατο του 29χρονου και τον τραυματισμό άλλων οκτώ ατόμων το βράδυ της Δευτέρας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η ανώτατη εισαγγελική λειτουργός με στοχευμένη παραγγελία της ζητά να ξεκινήσει επείγουσα προκαταρκτική εξέταση υπό την εποπτεία εισαγγελέα εφετών για τη διερεύνηση κάθε πτυχής της υπόθεσης, σύμφωνα με το Mega.

Eπίσης, ζητά τον ενδελεχή έλεγχο της υπόθεσης και «την σε βάθος και με πληρότητα έρευνα», καθώς επίσης και την εξαντλητική συλλογή των αναγκαίων αποδεικτικών στοιχείων, προκειμένου να εξακριβωθούν τα στοιχεία του δράστη της ανθρωποκτονίας.

Στο πλαίσιο αυτό ζητά επιπλέον η κα Αδειλίνη να διερευνηθούν κι άλλα εγκλήματα, όπως αυτό της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης.

Παράλληλα η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ζητά διερευνηθεί επίσης, πώς, ενώ, σύμφωνα με τα συνημμένα δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού τύπου, οι Κροάτες εντοπίσθηκαν στην εθνική οδό από την ΕΛΑΣ και τέθηκαν υπό διακριτική παρακολούθηση, κατάφεραν να διαφύγουν και να καταφθάσουν στον τόπο του εγκλήματος.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα