Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΔημητρακόπουλος: Η Καϊλή είναι μια νέα «Ιφιγένεια»

Δημητρακόπουλος: Η Καϊλή είναι μια νέα «Ιφιγένεια»

Ως «Ιφιγένεια» παρουσιάζει την Εύα Καϊλή, στην υπόθεση «Qatar gate» ο συνήγορός της, λέγοντας ότι η ευρωβουλευτής δέχθηκε πιέσεις να ομολογήσει αδικήματα, τα οποία δεν διέπραξε, για να δει το παιδί της.

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 συνέκρινε την πρώην αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με την «Ιφιγένεια», καθώς υποστηρίζει ότι η κα Καϊλή δέχθηκε πιέσεις, για να ομολογήσει αδικήματα, που δεν διέπραξε η ίδια, για να δει το παιδί της.

Παράλληλα, χαρακτήρισε υποκριτές τους μετέχοντες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. «Έπρεπε να αφεθεί ελεύθερη και δεν αφέθηκε ελεύθερη γιατί τη θέλουν ως τρόπαιο», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Δημητρακόπουλος,  ο οποίος πρόσθεσε ότι η Εύα Καϊλή δέχθηκε πιέσεις από το νομικό της περιβάλλον να συνεργαστεί με τις Αρχές και να υπογράψει ομολογία για αδικήματα που δεν έχει διαπράξει και να βγει από τη φυλακή, για να συναντήσει το παιδί της.

«Από την πρώτη στιγμή, όλο το περιβάλλον της, δεν μπορώ να πω συγκεκριμένα ονόματα, και το νομικό της περιβάλλον της έλεγε να συνεργαστεί, να υπογράψει και σε μία με δύο μέρες θα ήταν ελεύθερη», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Δημητρακόπουλος.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα