Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΔεκέμβρης: Πώς θα κλείσει το 2022 για κάθε ζώδιο

Δεκέμβρης: Πώς θα κλείσει το 2022 για κάθε ζώδιο

Οδεύουμε προς τον τελευταίο μήνα του χρόνου και τα άστρα επιφυλάσσουν αρκετές εκπλήξεις
Μία ακόμη χρονιά φτάνει στο τέλος της και οι αστρολόγοι έχουν αρκετά νέα και προβλέψεις για το ζώδιό σου. Οι εξελίξεις είτε θα είναι καταιγιστικές και απρόσμενα καλές, είτε όχι και τόσο ευχάριστες.

Ακολουθούν όλα όσα πρέπει να περιμένεις με βάση τον μήνα που έχεις γεννηθεί.

Κριός
Ξεκινάμε με τα επαγγελματικά σου και τα άστρα σού λένε πως είναι πολύ πιθανό αυτόν τον μήνα να βρεις τη δουλειά των ονείρων σου. Ωστόσο, μέχρι τότε πρέπει να διαχειριστείς σωστά τα οικονομικά σου. Το πρώτο μισό του μήνα πρέπει να προσέξεις την υγεία σου, όπως και τις σχέσεις σου. Καλό είναι να προσέξεις την επικοινωνία γιατί μπορεί να μη σου βγει σε καλό.

Ταύρος
Καλό είναι να βάλεις σε προτεραιότητα την υγεία σου αυτόν τον μήνα και μην ξεχνάς πως η πρόληψη σώζει ζωές. Αν είσαι single, δεν αποκλείεται να ερωτευτείς ενώ αν θες να αποκτήσεις ένα μωρό, τώρα είναι η πιο κατάλληλη στιγμή οπότε ετοιμάσου για τις πιο θετικές εξελίξεις στη ζωή σου.

Δίδυμοι
Αυτός ο μήνας υπόσχεται να φέρει μεγάλη τύχη στα επαγγελματικά σου. Πρόσεξε τις διατροφικές σου συνήθειες και δείξε υπομονή στο κομμάτι των σχέσων καθώς δεν θα πάει και πολύ καλά.

Καρκίνος
Ο Δεκέμβρης υπόσχεται να σου φερθεί εξαιρετικά σε ό,τι έχει να κάνει με την καριέρα σου και αν σκέφτεσαι να αλλάξεις δουλειά, μπορείς να δοκιμάσεις την τύχη σου εκεί έξω καθώς είναι με το μέρος σου. Η αγάπη και η κατανόηση θα δώσουν νέα πνοή στη σχέση σου ενώ αν είσαι single, θα κάνεις μια σημαντική γνωριμία.

Λέων
Θα χρειαστεί να δουλέψεις σκληρά για να πετύχεις τους επαγγελματικούς σου στόχους, όπως και στο κομμάτι των σχέσεων. Τίποτα δεν θα σου δοθεί απλόχερα αν δεν κοπιάσεις γι΄αυτό κάνε focus στην επικοινωνία και στον τρόπο που ερμηνεύεις και κατανοείς τα λόγια των άλλων.

Παρθένος
Από τις 16 Δεκεμβρίου κι έπειτα, οι συνθήκες στο εργασιακό σου περιβάλλον βελτιώνονται σημαντικά, όπως και η εμπιστοσύνη και η κατανόηση στη σχέση με τον σύντροφό σου. Κάνε focus στην υγεία σου και μην αγνοήσεις το τακτικό check up.

Ζυγός
Ο μήνας ξεκινάει με πολλές ευκαιρίες για τα εργασιακά σου αλλά θα πρέπει να προσέξεις την ψυχική σου υγεία. Χρειάζεται πολλή προσοχή κατά την οδήγηση αλλά και στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς υπάρχει μια τάση για υπερβολή.

Σκορπιός
Δεν αποκλείεται να συναντήσεις εμπόδια αυτόν τον μήνα στη δουλειά σου ενώ όταν ο Ήλιος μπει στον Τοξότη στις 16 Δεκεμβρίου, θα έχεις πολλές σημαντικές ευκαιρίες ανέλιξης. Αν έχεις σχέση, δεν αποκλείεται να περάσεις στο επόμενο βήμα, μεταβαίνοντας σε μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής σου.

Τοξότης
Η τύχη θα είναι με το μέρος σου σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά και τις σχέσεις σου. Θα απολαύσεις στιγμές ηρεμίας και γαλήνης αλλά καλό είναι να προσέξεις θέματα υγείας.

Αιγόκερως
Στα επαγγελματικά σου μπορεί να μην έχεις τα αποτελέσματα που θες αλλά θα διαπρέψεις στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου. Η υγεία θα πρέπει να γίνει προτεραιότητά σου γι’ αυτό βάλε μπροστά την πρόληψη.

Υδροχόος
Στα επαγγελματικά υπάρχουν σημαντικές ευκαιρίες ανέλιξης ενώ δεν αποκλείεται να σου κάνουν μια σημαντική πρόταση. Θα ευνοηθείς σε ό,τι αφορά την υγεία ενώ οι σχέσεις σου θα λάβουν νέα πνοή.

Ιχθείς
Στον τομέα των σχέσεων θα ζήσεις μεγάλες στιγμές και θα ερωτευτείς ένα νέο πρόσωπο ή αυτό με το οποίο είσαι ήδη σε σχέση (ξανά από την αρχή). Η δουλειά σου θέλει λίγο περισσότερη προσοχή. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και με τον τομέα της υγείας.

Πηγή: jenny.gr

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook και στο Twitter

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα