Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΧειροπέδες σε 4 ανήλικους που έκαναν βανδαλισμούς και έκλεψαν τις σημαίες δυο...

Χειροπέδες σε 4 ανήλικους που έκαναν βανδαλισμούς και έκλεψαν τις σημαίες δυο σχολείων

Πρωτοφανείς βανδαλισμούς έκαναν τέσσερις ανήλικοι στο 2ο Δημοτικό σχολείο στους Σοφάδες Καρδίτσας, στο οποίο εισέβαλαν το απόγευμα της Πέμπτης, ενώ τις προηγούμενες ημέρες είχαν προκαλέσει ανάλογες ζημιές και στο 1ο Δημοτικό σχολείο της κωμόπολης!

Οι «άγουροι» βάνδαλοι τρύπωσαν στο σχολείο παραβιάζοντας ένα παράθυρο και άναψαν φωτιά σε μια αίθουσα προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές στις εσωτερικές επιφάνειες, ενώ έκλεψαν και την ελληνική σημαία από τον ιστό της.

 

Μάλιστα, και την προηγούμενη ημέρα είχαν προκαλέσει ζημιές καταστρέφοντας δύο φιλέ βόλεϊ και πετώντας τους στύλους τους που ήταν τοποθετημένοι στην αυλή. Παρόμοιους βανδαλισμούς μικρότερης έκτασης είχαν προκαλέσει κατά τη διάρκεια των εορτών και στο 1ο Δημοτικό σχολείο, όπου επίσης κατέστρεψαν τον φιλέ του βόλεϊ και άρπαξαν την ελληνική σημαία.
Μετά από έρευνα της Ασφάλειας, οι τέσσερις πιτσιρικάδες συνελήφθησαν το βράδυ της Παρασκευής και βρέθηκε στην κατοχή τους η κλεμμένη σημαία του 2ου Δημοτικού που αποδόθηκε στον διευθυντή του.

Μαζί με τους ανήλικους οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καρδίτσας ο πατέρας του ενός που συνελήφθη για παραμέληση της εποπτείας του, ενώ στην δικογραφία περιλαμβάνονται και οι γονείς των υπόλοιπων ανήλικων μες την ίδια κατηγορία.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα