Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΧάρης Κωστόπουλος: Σε βαρύ κλίμα η κηδεία του - Πάλευαν μαζί με...

Χάρης Κωστόπουλος: Σε βαρύ κλίμα η κηδεία του – Πάλευαν μαζί με τον Βασίλη Καρρά, είπε ο γιος του στον επικήδειο

Το τελευταίο «αντίο» είπαν σήμερα στον Χάρη Κωστόπουλο, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοί του από τον χώρο του λαϊκού τραγουδιού.

Νικημένος από τον καρκίνο, ο Χάρης Κωστόπουλος των μεγάλων επιτυχιών έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών, ύστερα από πολύμηνη νοσηλεία σε ιδιωτική κλινική. Ο κόσμος ξεκίνησε να προσέρχεται από νωρίς στο Νέο Κοιμητήριο Γλυφάδας για την κηδεία του. Σε βαρύ πένθος κατέφτασε και η οικογένεια του τραγουδιστή, με τη σύζυγό του να είναι υποβασταζόμενη από τα παιδιά τους.

Ο επικήδειος του γιου του και η αναφορά στον Βασίλη Καρρά
Ιδιαίτερη συγκίνηση έφερε η στιγμή που ο μεγαλύτερος γιος του Χάρη Κωστόπουλου, Χρήστος, εκφώνησε τον επικήδειο λόγο. ράγισε καρδιές. Ανάμεσα σε όσα είπε, αναφέρθηκε και στη σχέση του πατέρα του με τον Βασίλη Καρρά. Είπε ότι μαζί πολεμούσαν την αρρώστια, μιας και οι δύο «έφυγαν» από καρκίνο. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Πρωινό Σουσού», ο Χρήστος Κωστόπουλος είπε πως δεν είχαν ενημερώσει τον πατέρα του για τον θάνατο του Βασίλη Καρρά για να μην επιδεινωθεί η υγεία του.

Μετά το τέλος της λειτουργίας, ο κόσμος εξήλθε της εκκλησίας συνοδεία μουσικών, που έπαιζαν μπουζούκι, στο οποίο ο Χάρης Κωστόπουλος είχε διαπρέψει από την παιδική του ηλικία.

Ανάμεσα σε όσους τίμησαν με την παρουσία τους τον αείμνηστο Χάρη Κωστόπουλο, είναι και η οικογένεια του Βασίλη Καρρά, στενού φίλου και κουμπάρου του Χάρη Κωστόπουλου. Η σύζυγος και η κόρη του Βασίλη Καρρά, ο οποίος πέθανε σχεδόν πριν ένα μήνα, έδωσαν το «παρών».

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα