Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΑσθενής επιτέθηκε σε γιατρό μόλις του είπε τι πρέπει να κάνει

Ασθενής επιτέθηκε σε γιατρό μόλις του είπε τι πρέπει να κάνει

O γιατρός τραυματίστηκε από την επίθεση που δέχτηκε μέσα στο Κέντρο Υγείας των Μοιρών στην Κρήτη. Ο ασθενής έγινε ξαφνικά έξω φρενών και αρχικά, ξέσπασε με ύβρεις…

Ο ασθενής μπήκε στο Κέντρο Υγείας «μπαρουτοκαπνισμένος» και το ξέσπασμά του, ήταν όπως αποδείχθηκε θέμα λίγων λεπτών. Μόλις ο γιατρός του είπε ότι πρέπει να πάει σε νοσοκομείο στο Ηράκλειο, για να γίνουν μια σειρά από εξετάσεις εκείνος τα άρχισε να βρίζει τον γιατρό και κάποια στιγμή του επιτέθηκε.

Νέο περιστατικό επίθεσης ασθενή σε γιατρό καταγράφηκε στην Κρήτη. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν χθες το βράδυ (08-01-2023) στο Κέντρο Υγείας των Μοιρών όταν ένας άνδρας που αισθανόταν καλά πήγε μαζί με τον σύνοδό του για εξετάσεις.

Εκεί ο γιατρός διαπίστωσε πως ο ασθενής θα έπρεπε να πάει σε νοσοκομείο του Ηρακλείου προκειμένου να λάβει την κατάλληλη περίθαλψη. Όταν του το ανακοίνωσε ο ασθενής εκνευρίστηκε και αρνήθηκε την όποια μεταφορά του.

Μάλιστα, άρχισε να του επιτίθεται λεκτικά ενώ κάποια στιγμή να σπρώχνει τον γιατρό ο οποίος έπεσε και χτύπησε – ευτυχώς ελαφρά – στα πλευρά του.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, ο ασθενής με το συνοδό του έφυγαν από το Κέντρο Υγείας ενώ ο γιατρός πήγε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και ενημέρωσε τις αρχές για ότι συνέβη.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα