Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαApple: Ανάρτησε στο Instagram φωτογραφία από το τραμπολίνο της Ρόδου και σάρωσε...

Apple: Ανάρτησε στο Instagram φωτογραφία από το τραμπολίνο της Ρόδου και σάρωσε τα likes

Η Apple… πήγε στη Ρόδο, έστω και νοερά ταξιδεύοντας τα εκατομμύρια των ακολούθων της στο Instagram αναρτώντας μια φωτογραφία από το σμαραγδένιο νησί. Κι όχι μια οποιαδήποτε φωτογραφία, αλλά μία εικόνα ρετρό που γεμίζει νοσταλγία τους Ροδίτες κι όχι μόνο. Ο παγκόσμιος τεχνολογικός κολοσσός ανήρτησε φωτογραφία με το τραμπολίνο της Ρόδου στον λογαριασμό της στο Instagram.

Στο λιτό κείμενο που συνοδεύεται από την εξαιρετική ομολογουμένως φωτογραφία, (#shotoniphone by Joe A. @joemanderton) αναφέρονται τα εξής:

Μια φωτογραφία μπορεί να μετατρέψει μια μοναδική στιγμή σε μια μόνιμη ανάμνηση… Αυτή είναι μία πολύ μοναδική τοπική στιγμή. Πρόκειται για μία πλατφόρμα απ’ όπου νέοι και μεγάλοι πηδούν για ν’ απολαύσουν μία υπέροχη μέρα στην παραλία, στην Ελλάδα. Εμοιαζε με μία διαχρονική παράδοση. Νομίζω ότι αυτή η φωτογραφία, πραγματικά αιχμαλωτίζει την ουσία της καλοκαιρινής ζωής στην Ευρώπη».

Η ανακοίνωση του δημάρχου Ρόδου

Σε σχόλιό του επίσης για την ανάρτηση αυτή, ο δήμαρχος Ρόδου επισήμανε: «Όταν η Apple, ένας παγκόσμιος κολοσσός της Τεχνολογίας, μοιράζεται στον επίσημο λογαριασμό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μία μοναδική φωτογραφία της Ρόδου, δεν μπορούμε παρά να αισθανόμαστε ευτυχείς και υπερήφανοι! Εάν μία φωτογραφία μπορεί να μετατρέψει μια μοναδική στιγμή σε μακροχρόνια ανάμνηση, όπως διαβάζουμε στην ανάρτηση της Apple, η Ρόδος μας με ένα από τα μεγαλύτερα και δημοφιλέστερα τουριστικά brand στον κόσμο, είναι έτοιμη να προσφέρει πολλές δυνατές εμπειρίες, αναμνήσεις και στιγμές ευδαιμονίας στους επισκέπτες της και το 2022! Ευχαριστούμε την Apple για το καταπληκτικό αυτό στιγμιότυπο που μοιράστηκε με τα εκατομμύρια των ακολούθων της!»

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα