Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΑπείλησε να αυτοκτονήσει με μαχαίρι όταν του κατέσχεσαν το επίδομα

Απείλησε να αυτοκτονήσει με μαχαίρι όταν του κατέσχεσαν το επίδομα

Έχασε την ψυχραιμία του ένας Έλληνας όταν διαπίστωσε ότι από τον λογαριασμό του είχε γίνει κατάσχεση ενός επιδόματος που του είχε χορηγηθεί και μπήκε μαινόμενος σε ένα υποκατάστημα τράπεζας στο Βαθύ της Σάμου, κρατώντας ένα μαχαίρι με το οποίο απείλησε ότι θα βάλει τέλος στη ζωή του!

Για καλή του τύχη, οι πελάτες της τράπεζας αντέδρασαν ψύχραιμα και κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να πάρουν από τα χέρια του τον σουγιά συνολικού μήκους 18 εκατοστών, ο οποίος κατασχέθηκε από άνδρες του αστυνομικού τμήματος που έφτασαν αμέσως. Ο άνδρας συνελήφθη και η Ασφάλεια σχημάτισε σε βάρος του δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.
Ωστόσο, για την κατάσχεση του επιδόματος ενημερώθηκε η Διεύθυνση Πρόνοιας του δήμου Ανατολικής Σάμου και, σύμφωνα με το samostoday.gr, ο αντιδήμαρχος Γιώργος Διονυσίου δήλωσε ότι ήταν γνώστης της περίπτωσης και είχε επικοινωνήσει με την αρμόδια υπηρεσία, ώστε να μην γίνει. Αυτό δεν συνέβη λόγω των αργιών και ο Δήμος εξασφάλισε στον δικαιούχο να λάβει εκ νέου επίδομα την Τρίτη.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα