Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΑπειλές, ξυλοδαρμοί και σπασίματα-Ζευγάρι κατέληξε στα δικαστήρια

Απειλές, ξυλοδαρμοί και σπασίματα-Ζευγάρι κατέληξε στα δικαστήρια

Ξυλοδαρμοί, βία και απειλές συνθέτουν το παζλ της σχέσης ενός ζευγαριού τοξικοεξαρτημένων, με τον άντρα να δηλώνει πως έχει σταματήσει την χρήση. Χθες ο 40χρονος κάθισε στο εδώλιο του Αυτόφωρου, και βρέθηκε ένα βήμα πριν από την φυλακή για επίθεση εις βάρος της 38χρονης συντρόφου του, εξύβριση , απειλή και παράνομη κράτηση στο σπίτι του. Ακόμα και μέσα στο δικαστήριο, κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας το ζευγάρι μάλωνε, ο 40χρονος επενέβαινε προκαλώντας τους δικαστές και δεν υπάκουε στους αστυνομικούς, που του ζητούσαν να σταματήσει. Η 38χρονη περιγράφοντας όσα συνέβησαν το βράδυ της Τετάρτης , ξημερώματα Πέμπτης, δήλωσε πως την άρπαξε και την μετέφερε στο σπίτι του, με το ζόρι, κατηγορία για την οποία ωστόσο αθωώθηκε ο κατηγορούμενος. Το ζευγάρι διατηρεί σχέση 1,5 χρόνο και μοιράζεται εκτός των άλλων την εξάρτηση από την ηρωίνη. Η ίδια κατέθεσε πως την είχε χτυπήσει ο σύντροφός της ακόμα 4 φορές. “Όταν ήρθε σπίτι μου και αρνήθηκα να τον ακολουθήσω στο δικό του με άρπαξε από τα μαλλιά και με έσυρε μέχρι το αυτοκίνητό του . Με έβριζε και με χτυπούσε. Ηθελα να πηδήξω έξω από το αυτοκίνητο και με έπιασε από τον λαιμό, με κεφαλοκλείδωσε. Όταν πήγαμε σπίτι του με έσπρωξε με δύναμη στον καναπέ και εγώ έπεσα κάτω . Χτύπησα το κεφάλι μου και τον ώμο μου. Από το πέσιμο έσπασε και μια κούπα από το τραπέζι. Όσο φώναζα βοήθεια εκείνος απειλούσε μα με σκοτώσει”, είπε απευθυνόμενη στην έδρα.

Την 38χρονη διέψευσε η 76χρονη μητέρα του κατηγορούμενου , που κατέθεσε πως οι δύο τους ηταν όλο το απόγευμα στο σπίτι που μένει με τον γιό της και το βράδυ της ανακοίνωσαν πως φεύγουν για να πάνε στο σπίτι της 38χρονης. Εμφανίστηκαν λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, καυγαδίζοντας . Ο 40χρονος ανέβασε με το ζόρι την σύντροφό του στο σπίτι και την έσπρωξε στον καναπέ, αλλά εκείνη δεν χτύπησε, παρά μόνο έσπασε μια κούπα.
.Στην απολογία του ο κατηγορούμενος κατηγόρησε την πρώην σύντροφό του πως τα έχει χαμένα γιατί κάνει καθημερινή χρήση ναρκωτικών, ενώ και ο ίδιος είναι ανέργος γιατί όπως είπε όλοι τρομάζουν με την εμφάνισή του.

Το Τριμελές τον έκρινε ένοχο για τρία πρώτα αδικήματα και αθώο για την παράνομη κατακράτηση και του επέβαλε συνολική ποινή φυλάκισης ενός έτους και πέντε μηνών με τριετή αναστολή, ενώ του δόθηκε η δυνατότητα η έφεσή του να έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα.

Ο εισαγγελέας στην πρότασή του ζήτησε να εκτίσει τους 3 μήνες από τους συνολικά 17 της ποινής του, επειδή αποτελεί κίνδυνο για το κοινωνικό σύνολο, ωστόσο, το Δικαστήριο αποφάσισε να του χορηγηθεί αναστολή για όλη την ποινή.

Πηγή: gegonota.news

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα