Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΆγρια συμπλοκή: Μέσω εφαρμογής έκλεισαν ραντεβού οι ανήλικοι

Άγρια συμπλοκή: Μέσω εφαρμογής έκλεισαν ραντεβού οι ανήλικοι

Άγρια συμπλοκή μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στην Κηφισιά, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο 15χρονοι. Η αστυνομία προχώρησε τα ξημερώματα σε μία σύλληψη, ενώ νωρίτερα είχαν γίνει 6 προσαγωγές. Συγκεκριμένα, οι αρχές συνέλαβαν έναν 15χρονο, με την κατηγορία της πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, στο επεισόδιο μεταξύ των νεαρών συμμετείχαν πάνω από 20 ανήλικοι. Το συμβάν έγινε λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Κυριακής (24/9) στη συμβολή των οδών 1ης Μαΐου και Αχαρνών στην Κηφισιά.

Η αστυνομία όταν έφτασε στο σημείο εντόπισε και κατέσχεσε ένα ξύλινο ρόπαλο το οποίο είχε πάνω αίματα και φαίνεται να χρησιμοποιήθηκε στη συμπλοκή. Στη συνέχεια οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. προχώρησαν σε έξι προσαγωγές, ωστόσο όλοι αφέθηκαν ελεύθεροι, καθώς δεν προέκυψε κάτι σε βάρος τους. Ωστόσο, κατόπιν υπόδειξης των θυμάτων του ξυλοδαρμού, τα ξημερώματα συνελήφθη ένας συνομήλικός τους, ηλικίας 15 ετών, ο οποίος και κρατείται στο Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς, όπως αναφέρει το Reader.gr.

Εν τω μεταξύ, υπάρχει πληροφορία ότι οι ανήλικοι έκλεισαν το ραντεβού μέσω διαδικτυακής εφαρμογής προκειμένου να λύσουν τις διαφορές τους. Παράλληλα ερευνάται αν η άγρια συμπλοκή έγινε ανάμεσα σε μαθητές σχολείων που έχουν αναπτύξει κόντρα και αντιπαλότητα, ή αν πρόκειται για επίλυση προσωπικών διαφορών (πχ. αντιζηλία).

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα