Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΑυτόφωρες συλλήψεις ατόμων για περιπτώσεις κλοπών και ληστείας

Αυτόφωρες συλλήψεις ατόμων για περιπτώσεις κλοπών και ληστείας

- Advertisement -

Στο πλαίσιο επισταμένων αστυνομικών ερευνών και αναζητήσεων που διενεργούνται για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό ατόμων που εμπλέκονται σε διάφορα αδικήματα, αστυνομικοί διάφορων Υπηρεσιών προχώρησαν σε αυτόφωρες συλλήψεις για περιπτώσεις κλοπών και ληστείας.

Ειδικότερα:

  • Συνελήφθη, πρωινές ώρες χθες (15-06-2024), από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, 44χρονος αλλοδαπός, ο οποίος εισήλθε σε αποθήκη οικίας στην περιοχή του Κορδελιού με πρόθεση να αφαιρέσει αντικείμενα, πλην όμως έγινε αντιληπτός από την ιδιοκτήτρια και τράπηκε σε φυγή.

Από την περαιτέρω έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Κορδελιού – Ευόσμου προέκυψε ότι ο 44χρονος τον Απρίλιο και Μάιο του τρέχοντος έτους, σε τρεις περιπτώσεις αφαίρεσε από δύο καταστήματα τυχερών παίγνιων και ένα περίπτερο, στις περιοχές Ευόσμου και Κορδελιού, το χρηματικό ποσό των (1.800) ευρώ και καρτέλες τυχερών παιγνίων συνολικής αξίας (500) ευρώ.

  • Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης συνέλαβαν, βραδινές ώρες χθες (15-06-2024), νεαρό ημεδαπό, ο οποίος από κοινού με συνεργό του, αφαίρεσαν από πεζή ανήλικη ημεδαπή μία (1) χρυσή αλυσίδα με κρεμαστό, αξίας περίπου (1.000) ευρώ.

  • Συνελήφθησαν, από αστυνομικούς του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, δύο άτομα ηλικίας 23 (γυναίκα) και 26 (άντρας) ετών, οι οποίοι, απογευματινές ώρες χθες πλησίον των ΚΤΕΛ, με την πρόφαση ότι χρειάζονται χρηματική βοήθεια για τροφή αφαίρεσαν με χρήση σωματικής βίας από 61χρονο ημεδαπό μία τσάντα, που περιείχε το κινητό του τηλέφωνο, (2) τραπεζικές κάρτες και χρηματικό ποσό.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



 

Διαβάστε Ακόμα